For More Info Click Here..

Iklan Berbayar

Khamis, 27 Ogos 2009

::Wow..pejam mata jap na::

wakakakaka...n3 x hengat la kan..korang dahaga??hahahahaha..aku pun telan air liur tau tgk pict ni...terkenang2 kesedapan air cokelat banana ni...korang boleh jumpa ni kat QB kat ngan umah kak red...but..klu x silap akukan..aku penah gak ghasa kat starbuck ghasa cenggini...wow...bestnya..Pict ni aku snap masa ada shooting project alpha ari tu...2 gelas aku order..mana x bulat kan???
Ni pulak cuppochino kak rose...dia pecinta kopi yer kawan2...uppss...betul kah??kak rose..betul kan..kak rose suka-suki kopi kan???aku suka tengok corak atas air kak rose ni...menarik..kalau aku yg lukis..alamatnya pile-up la air yg lain kat tepi kan..sbb aku nk lukis cantik2...huh..pasan!!


Ha...ni pulak lain tempatnya..ni adalah keadaan dimana aku mencari rezeki..nak tau ape dalam bekas tu??pengat pisang..uiii...ai like pengat pisang..kena lak pisang tandukkan..yg agak hampir masak tu..yg keras2 sikit...huiii...mmg sodap.campur lak ngan sagu...mmg sedap!!Ni ezi yg belikan seblom puasa minggu lepas..dia belanja..thanks ezi...weeee.....len kali banjer lagi yer...
okies..dah abis cuci mata...skrg..boleh bukak mata luas2 balik....

3 ulasan:

Dee berkata...

suka gak pengat pisang..tp my hubby suka pisang nangka..tu yg leceh sket nk buat tu..susah tol kedai kt umah ni nk jual pisang nangka..

cik syahira berkata...

assalamualaikum kak dila.

cehhh.. harus tutup-tutup mata nih tgk air yg sedap-sedap belaka/ hhihihi.. air yg 1st tu kat secret recipe pun ada gak.. sedap! :)

Mimy Hamid berkata...

aku nampak pc yang ko selalu tm ngan aku tu hahahah