For More Info Click Here..

Iklan Berbayar

Rabu, 19 Ogos 2009

Semoga Awak terus sihat...

Ingat n3 ari tu x???Korang nak tau kemana aku ngan topeng2 yang merimaskan cam ni??Sebenarnya aku suka tengok pict ni...aku nmpk baik jerkan..sebenarnya, aku ada misi ngan amy..Last week aku teman dia g klinik..coz, dia dah demam hampir 3 harikn...harus risaulah..sbb dia selalu ngan aku..that y..aku bising2 suruh dia g klinik cek..maklum jer la kan..sekarang ni musim H1N1.. Bila g klinik...doctor suruh dia reffer kat spital..sbb darah dia titiba low..soo...kitorang g spital la pulak...


Herm....aku sampai spital jer dalam pukul 8:30mlm..Nak tau sbb ape lambat??Pakcik tu sibuk nk g makan dulu la...minum la...lepak2 dulu la...tu sbb la lambat sampai spital..Sampai jer spital..Daftar jer nama terus dia kena cek..n kena masukkan dalam ER..Aku cam..terkujat jugaklah kan...coz, rupanya dia sakit yg serius masa tu..Sedih??aku terlalu sedih untuk ceritakan situasi aku kat korang...pull stop!!!!

Laling renung Ape tu???Ni gambar aku curi2 snap tau..Puas gak pujuk2 nak amik gambar dia n publish kat blog ni..Titiba dia marah aku...herm...moral of the story..jangan paksa2 orang lain kalau tengah sakit...Gambar kat atas yg berdua tu dia yg nak..simpan tuk kenangan katanya..Now, dia dah sembuh dr skit tu..Semoga awk terus sihat yer laling..lebiu..

8 ulasan:

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ berkata...

>> semoga cepat sembuh..

yanie pun tekak gatai2 dah nih

Mimy Hamid berkata...

semoga "awak' ko cepat sembuh...sempat lagi berfoto ko ni..heheh..caring tul awek ni..pheewiitttttt

ina berkata...

semua laling memang tak suka glamour.
betul tak?????

Dee berkata...

erk..moga dia cepat sembuhlah ye..

lily lotus berkata...

speed recovery yer...

rosmona berkata...

aritu admit kt spital mane ekk?
laling saye pon tak suke enteperemmmm..

nurichinta77 berkata...

baguih la hang ni dilla... hope everything gonna be ok... caiyookkk!

daela berkata...

yanie putrajaya-
thanks yanie..cepat2 g klinik tau!!!

mimy-
awak sy dah baik...thanks mimy..

kak ina-
aah la kak ina..laling mmg cam tu kot..

Kak Dee-
dah sembuh..dan terus sembuh..

kak lily-
hiksss....

rosmona-
PPUM..dalam x suka interprem kan..banyak lak gambau dia skrg nih..pelikkan??

nurichinta77-
malu aiii.....cayokkk2..