For More Info Click Here..

Iklan Berbayar

Ahad, 23 Ogos 2009

:: N3 For Yanok::

Peace...!!!!!ngeh3x...yan..akk pun dah jadi cam sid..kitorang buatkan ko n3...Ni actually gambo yanok kat majlis pembukaan new outlet REDGLOW kat shah alam tempoh hari...Yanok ni sebenarnya diberi tugasan menggantikan bapak hangkat kitorang punya job..korang tau kan job ape???tu camera godang tu la..kat tangan yanok tu...


Tapi..budak kecik ni curi tulang..sompat dio main ngan lipgloss baru yg dibolikan oleh sid..mak haii...x saba bona budak ni..jap2 monjorit..mak hangkat suh amik gamba..Ngah kusyuk bona dak yan ni ha amik gamba golang si ceera..suka bona dio kek kalo golang cigha tu..tertunggeng2 dio berusaha mendapek kan hasil yang baik..yan ni dio manjo sikit..cengeng pun yo gak..den rindu kalau dio x do..haizzz....bila la ekau nk kojo kat2 ngan kami ni haiz...???korum x cukup..kurang gossip...

kao ni dek ngah menayang cincin batu biru kao tu ko??ko...ekao ngah mengato??panjang bona den nampak muncung kao tu dek...sobab dia dok jauh ngan kami...dio malas bona nak hapdet blog eh...bosawang den tengok..goram lak rasa eii...asal bukak cito tu jo..x ubah2..ekao buek stiky mode yo??silalah ekao copy-paste blog den ni ha..den ihklas buek tuk kao..
**akk syg bona kek ko yan..tu sbb akk buatkan n3 tuk ko...ada separuh lagi pict ko..nnt senang2 akk buek lagi yo!!!

4 ulasan:

rosmona berkata...

comeii ye dak yan ni...

Umi Rose berkata...

dah dua kakak GBM dia buat entry utk dia..wajib ker ni..ahahaha

adenium berkata...

muahahahahha.... pakat buat untuk yan kopi pes erk..hahahaha

daela berkata...

rosmona-
aah..budak cik ni sgt ciut...hiks..

kak rose-
hahahaha...tu utk kesedaran...KEMPEN KESEDARAN tuk hapdet blog!!kakakakaakaa...

sid-
ha..betul3x...