For More Info Click Here..

Iklan Berbayar

Selasa, 4 Ogos 2009

::SEARCH DI AWAN BIRU::


Ni yang aku jelous nih...Dorang jumpa Edry...Ala..yang selalu jadi pengkritik kat AF tu...Amy n da geng g Konsert Celcom Blue Search Di Awan Biru...Kat Bukit Kiara Equestrian...1/8/2009 lepas la...Aku pun peminat SEARCH jugak...6-7 tahun lepas kot aku penah joint Amy n da geng masa tu ingat lagi tau...ada orang tu..panjat pagar, sampai suar jeansnya koyak...hahahaha..padan muka tu la...beli tiket murah..pastu ada hati nak masuk yg mahal punya...Aku, peoh & kalin la...still dok kat tmpt ikut tiket...Amy ngan yg lain2..hermmm...dh tenggelam kat orang ramai2 tu...

Huuiiii tu dia...bergambo ala2 hero industan yer laling...Amy cakap ngan aku this year, dia nak g ngan kengkawan dia jer...No gf2 ni...nnt dia nak panjat pagar bagai...aku kena tinggal,,pastu x kan dia sampai hati nak tinggalkan aku terkontang-kanting sensorang kan..???huiii....sanggup jer dia kata....Hahahahaha...Aku mmg awal2 lagi ckp kat dia yg aku x boleh nk joint coz ada wedding kat umah kezen aku..harus kena attent ko...kalau x...bapak aku fire aku........seb baik kezen kawin..kalau x....!!!!!


Ha...dalam sonok2 dia g sana..Aku ttp x dilupakan...thanks laling...yg ni untuk aku katanya....walaupun x g, tapi aku ttp diingati...Okies, walaupun aku x dapat joint dia g mlm tu, tapi banyak nau Amy komplen ngan aku pasal konsert tu...Tiketnya mmg mahal jugak Ayat berbaloi-baloi tu..mmg x seswai la...Sound system x ok..memula jer dah spoil lepas jer 1 lagu..lagu pertama lak tu..terus ada black out..ha...keji kan?????So pihak2 berkenaan, silalah pantau konsert2 cam gini...Aku mmg suka konsert2 cam ni...Ramai orang pun suka..

9 ulasan:

Alamfanacinta berkata...

Btol2..
Kt paper pn dh komplen2 ckp sound system hancurrr...
Hadoii..~

Tp saye masih kempunan jugakk nak pegi...:(

sue berkata...

la ye ker... klu mcm 2 x berbaloi2 la... ahaks

cik syahira berkata...

assalamualaikum.

sy suka suka suka search ni.
dari kecik sampai la sekarang.
even kalau karok pun, ada hati nak nyanyi lagu search tu.
padahal hancur terabur.
tang tarik tu tak yah cerita la.
huhuu..

* peminat setia katanya. wink..wink.

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ berkata...

pheewittt....

hehehe....

ina berkata...

alah nape tak ajak akak. akak minat gila amy.go go cayooooo.

lily lotus berkata...

ramai yang kata tak berbaloi2!

Dee berkata...

ye ke? x berbaloi ar gitu..sound system mesti gempak baru best..

daela berkata...

Waalaikumsalam...

alamfanacinta-
herm...mcm tulag yg dila dengar..sikit rasa keciwa..

sue-
mmg pun haram...ayat jer lebih kot dorang ni??

cik syahirah-
hahaha..lagu paling best sekali kalau berkarok..adalah lagu GEMURUH..pasti ilang sore pastu..

yanie putrajaya-
peeewiiittt..balik!!!

kak ina-
hahahaha...sy pun amy tinggalkan...sy pun x g..

kak dee-
weee....betul...suka klu lg gempak sound system nih..

rosmona berkata...

hahahahah... padahnyer tak ajak aweks...tak berbaloi langsung..