For More Info Click Here..

Iklan Berbayar

Khamis, 20 Ogos 2009

::Red Glow maju Setapak Lagi::

Halloo...aku lama betui x jumpa kak red..n GBM gurl...windu ko....walaupun hari2 dorang berjemaah ngan aku..siyes...bila persahabatan menjadi erat...hermmm...x terkata lahkan..antara akk ngan adik..antara mummy ngan hanak...oK...1stly nk ucap tahniah pada REDGLOW coz dorang bukak lagi new kedai kat Shah Alam...Wah..makin kencang la business dorangkan..Amin..

Dalam banyak2 yang haku snap...Aku suka pict kak red, kak ina & hubby kak ina tu..tatau naper..cam best jer...Ape la yg dorang gossip kan tu??hiks...
Sue dibelakang kak rose...

Kak red n Red Ruby..weiii..sopan jer kak red ngan redruby tukan....ai likeeeeeee............ tapi mummy x bg pinjam...

Hurmm....Apalah yang lyn Yusof gossipkan ngan mummy tu???sampai duduk gitu mummy kan??
My lovely GBM...lama kitorang x bersama...Masing2 busy ngan tugas masing2..Bila ada event mcm ni lah baru berjumpa...Aku banyak kali x dapat datang event2 penting masa lalu...So, aku sangat lama x bersama dorang...I love u All....Muahhhh....Sid, Kak Ayu the sun, Kak rose @ umimia, redmummy, Ai.. & yanok..

YEY..kak red ada new baby gurl???no...no...no....ni anak saper tah...comei jer aku tengok..mata bulat tau..sikit geram arr....dulu masa aku kecik, mak aku selalu citer yg aku ni x suka kat baby..x pun budak2 kecik..asal aku nmpk jer aku nak cekik budak tu....hahahahaa....kuat mencekik aku masa kecik dulu...kwn2 korang faham x ni??kakakakaka.....

GBM & camera x dapat nak dipisahkan...Mummy ngah bergosipan ngan penulis beutifulnara...korang tgk jer kat belakang tu...lyn yusuf ni aku baru jer kenai masa kat sana...comeikan????kwn nya baju merah tu..x la meninggalkan jejak kat blog aku ni ha...nnt aku carik dia..

Kak red gelakkan si yanok tu...sbbb???yanok buat lawak...semua benda dia gambo....lawak la ko ni yan....
Santek korang fake eyelashes dorang...panjang2 bulu mata dorang takut aku...tp..ttp meletop cun!!!
Kak Ayu the Sun weee...kak ayu dah tukar URL tau, Sue & Sid

GBM & CEERAMOON...

REDMUMMY & CEERAMOON..

Korang dah belajar make up ker blom ni??kalau korang nak belajar..aku nak sangat korang belajar kat RedGlow ni...Hasilnya...huii...mmg cun abis...Korang pun boleh pandai cam Alang & Najwa..Aku pun dah boleh conteng2 kaler kat muka sekarang ni...hikss..malunya...
Redglow Academy ,
No 17-B, 2nd Floor,
Jalan Tengku Ampuan Zabedah E9 / 9,
Seksyen 9 , 40000
Shah Alam Selangor Darul Ehsan
Contact Number: +012 358 8999

hah..ni apahal lak ni???sHUUUUhhhhhhh....

9 ulasan:

sue berkata...

ahaks aku pun ada interprem nih!!!! semoga red glow terus maju....

Mimy Hamid berkata...

jom belajar sesama..rogerrrrrrrrrrr

Umi Rose berkata...

gambar last yg tak tahan tu...ayu apa yg hang shush kan tu.........

dila...sila edit nick akak...tak maw ok...

Lyn Yusoff berkata...

hi daela..
nice posting..
pic lyn pun ada terselit sama??
malu2... hehehe

cik syahira berkata...

assalamualaikum kak dila.

tumpang tanya, akak sampai jam berapa ye? time ni cuaca cerah je lg kan? sy area 330 kat federal hujan selebat-lebatnya.. sampai tak nampak jalan. hu3x

Dee berkata...

wei gambar last tu kemain lg ayu..hahaha..tp den tau tu cuma gimmik semata..kahkahkah..

masviona berkata...

xdpt lak nak join yg kali nih coz ada event lain...:)...cam teringin nak belajar mekap ngan redglow

daela berkata...

sue-
hiks...semoga ko terus maju gak 1 hari nnt..

mimy-
beb..klu ko nak g beb..aku sokong, coz make-up ko akan meletop beb..

kak rose-
sajer jer kak ayu buat muncung cam tu..

lynyusuf-
hiks...lyn u look familiar la..mcm biasa jumpa..tp dimana ya??

cik syahirah-
kak dila sampai pukul 4 kot...naper dik?g sana jugak yer...?

kak dee-
hiks..gimik from ayuthesun jer tu..

kak mas-
ic..len kali kita berjimba yer..

daela berkata...

sue-
hiks...semoga ko terus maju gak 1 hari nnt..

mimy-
beb..klu ko nak g beb..aku sokong, coz make-up ko akan meletop beb..

kak rose-
sajer jer kak ayu buat muncung cam tu..

lynyusuf-
hiks...lyn u look familiar la..mcm biasa jumpa..tp dimana ya??

cik syahirah-
kak dila sampai pukul 4 kot...naper dik?g sana jugak yer...?

kak dee-
hiks..gimik from ayuthesun jer tu..

kak mas-
ic..len kali kita berjimba yer..