For More Info Click Here..

Iklan Berbayar

Jumaat, 14 Ogos 2009

Sup Ani Utara kat Sri Sentosa

Salam pagi jumaat...Mood masih dalam bab2 makan jer skrg ni...Patut la aku makin bulatkan.. korang bg la tips supaya aku kurang makan...ni asyik mentakedarah jer...Okies...saper2 yang dok kat Area PJ, Sri Sentosa, Sunway, Taman Medan...korang boleh la g try mkn Sup ani utara ni...Skrg francise nya dah bukak kat area aku ni ha...Tp still kena naik moto kan...Jauh gak la...berpeluh keti kalau jalan kaki..Naik bus pun kena 2 inggitkan...
Aku pernah tgk dlm blog kakred makan kat Cawangan Sup ani utara nih..Huiii nmpk sedap jer kan...

Tup2....aku lalu kat depan kedai ni..terus ajak amy g singgah...Hermmm...mmg superb ko...sedap..nak2 tekak ni mmg teringinkan sup...Dah sampai order..terus ngap tau..x amik gambo dah...Hahahahaha...menu pun ok..harga pun ok...Rasa...hermm...ok gak..Selamat merasa...



2 ulasan:

atty's berkata...

kat bangi kajang ade 3 kedai sup ani utara ne

Mimy Hamid berkata...

aku nk try sup ani ni..byk gak cawangan nya..len kali tangkap gambo sndri..br thrillllll