For More Info Click Here..

Iklan Berbayar

Ahad, 2 Ogos 2009

Natural Energy Bar...

Pejam celik-pejam celik, dah ari Ahadkan...??cepat jer waktu berlalu..Okies..aku nak share cite pasal Energy Bar ni...Korang suka camping x?Daki2 bukit-bukau ker???Aku mmg suka camping, tapi untuk lautan jer...Panjat2 gunung x suka...Sbb....Aku montel..x larat nak naik bukit, cer korang bayangkan kalau aku panjat gunung...mau separuh jalan jer..Pastu, aku dah nak balik..
Beralih pada tajuk yang sebenarkan...Biskut ni my SIL yang bagi..Dia mmg suplier cokelat, dan segala mak nenek biskut semua dia suka beli..Kalau laparkan, aku tuju beg dia jer..Macam2 ada..
Dia suh aku try biskut ni...herm...
Rasanya ada macam oat campur ngan apple yg dikeringkan..Pastu agaknya, di padatkan sampai jadi Bar..Mmg biskut ni bagi tenaga kot..Sbb aku makan sikit jer..Pastu terus rasa kenyang..walaupun aku x mendaki bukitkan...hahaha...keji jap!!!Apple Crisp perasa dia...Masa my SIL bg ni, dia ada mention yg biskut ni tuk pompuan jer...Ape motif dia cakap mcm tu eh???adakah dia x bg adik aku mintak kat aku kan???adakah biskut ni...KHAS tuk pompuan jer...Hahahaha....sape nak tolong jawapkan???

5 ulasan:

Liza berkata...

ye ker kenyang, slalu makan lapo jer (padahal tande2 diet asik tak menjadik)

lily lotus berkata...

uish..utk pompuan jer?? jeng jengg!

daela berkata...

kak liza-
hahaha...keji la kak liza..mcm tau2 jer..kakakakaa....

kak lily-
tu la pasal nya...

MyNameisMimy berkata...

mano nk cari benda alah ni..GIANT ada kan..cam sedap ar beb

daela berkata...

Mimy-
tah la..klu x silap dila kan..dila penah jumpa kat dlm jusco area2 camping punya barang...hahahaa...keji jer kan..??