For More Info Click Here..

Iklan Berbayar

Jumaat, 21 Ogos 2009

Project Alpha REDMUMMY.COM

Salam Jumaat Kawan2..Korang penah masuk TV x??walaweii...jakun jer soklan aku pagi2 nikan..Ni la Project Alpha yang mummy war-war kan dalam blognya semalam..Nak tau ark ape perasaan masa memula tau yg GBM di invite oleh Mummy??dup-dap2 perasaan tau..Dalam hati..horeyyy...nak jer melompat2 ko...Gila kentang syoknya...!!!Tapi ttp x dapat nak tahan kesedihan..coz..my lovely kakak & Adik x dapat nak joint...Cuma aku, sid n kak rose jer yg dapat menghadirkan diri...Ape pun terima kasih daun keladi yer mummy...n Astro...


Korang kenai jojo ark??aku first time nih jumpa dia live..penah kenal nama..n penah dengar sore..tp, bila berjumpa..macam dah lama sangat kenai dia...dia Sungguh fasih berbahasa English..wow...korang bayangkan..aku tergagap jawap soklannya..kakakaka...pengalaman beb...harus inagt sampai bila2...Jojo....U santek marr...
Mummy, dila copy-paste pict from blog mummy jer la yer...Dila punya camera bateri kong masa kat sana..keji sangat la...Korang tau ark nape mummy buat gitu tangannya???10 tips tu..tuk jadi berjaya cam dia...Aku mmg kagum ngan pencapaian REDMUMMY tau...aku kagum ngan usaha yang dia lakukan..Kadang2 aku sendiri terfikir...mampukah aku sekuat semangat & segigih Mummy???Aku sangat bangga mengenali Mummy...Semoga Mummy terus maju dan berjaya..
Korang nantikan jer la lam tv nnt...

6 ulasan:

cik syahira berkata...

assalamualaikum kak dila.

congrats ye sis.
semoga redmummy akan terus berjaya di masa akan datang.

Liza berkata...

kelas u all, lepas nie jumper kena mintak autograp le yer

masviona berkata...

sekalung tahniah buat redmummy...:)

sue berkata...

wah bestnye dpt kuar kat tv... x sbo nak tgk nih

Gina berkata...

Welcome Ramadan
Walk humbly
Talk politely
Dress neatly
Treat kindly
Pray attentively
Donate generously
May ALLAH bless & protect you…

daela berkata...

waalaikumsalam...

cik syahirah-
akk hanya menumpang kejayaan kak red..semoga kak red terus maju..

kak liza-
uiii..malu ai kak liza...

masviona-
yup...semoga kak red terus succes..

sue-
kang kalau naak tayang kat tb..ku bg tau ko la..

kak gina-
betul tu...