For More Info Click Here..

Iklan Berbayar

Sabtu, 8 Ogos 2009

Selamat pengantin Baru Hasnah...

Yeee..ha...Aku sebenarnya banyak n3 nak citerkan..tapi atas kesihatan yg x mengizinkan...aku peram lelama jer la citer-citer ku itu..Now...kerajinan aku bermula again...Actually ni gamba kezen aku..Kitorang bertiga sangat baik since kitorang kecik2 lagi..now, 2 dah mendirikan umah tangga..aku jer blom kan???x per....Satu hari kelak...


Kalau nak tau kezen aku yg baju pinky tu Feezah namanya..Dia muda setahun dari aku..tp look matured den aku...c????Dia pandai make-up...pssttt..pssst.....masa kecik2 kan dia selalu suruh makcik2 aku make-upkan dia...dia mmg gila glamer...kakakakaka......dia dah pun mendirikan umah tangga...uwwwaaaa......akk ko jer blom ni ha......kitorang kalau berjumpa...mmg mcm2 gossip keluar..ada jer dia nak ajak gosipkan..mengalahkan kak nam dia nie...Maklum jer la....sekali sekala jer jumpa skrg ni ha....
Senah ni pun best kezen aku gak...senyap2 jer ada boipren dia ni tau..tup2 dengo nak kahwin...x per...dah jodoh ko kan???Dia masa kecik2 pendiam..ikut jer pangai2 pelik kitorang berdua nih...elok la...feezah jenis yg suka bermake-up bagai, aku ala2 nakal..senah pendiam..tu pasal boleh jadi geng..Senah x ikut kitorang...Aku n feezah buli dia...Ko bayangkan kampung arwah nenek aku gegar kalau kitorang ada huii...lepak-lepak sampai x sedar dah subuh hening...wahhh...rindu lak saat2 tu...


2 ulasan:

*ayu* berkata...

mmg dila .... kenangan lama kat kampung mmg best...
skrng ni sume dah bawak haluan memasing kan?

daela berkata...

kak ayu-
mmg pun....haizz...undur masa pun x sebest dulu kot rasanya...kita teruskan jer perjalanan nih...sambil merenung masa depan..