For More Info Click Here..

Iklan Berbayar

Ahad, 9 Ogos 2009

Old Town SENTOSA..

Haloo...Salam Pagi2 ari isnin...herm...banyak nau n3 yang kena peram lately ni kan..Makanya mukadimah pagi2 senin ni aku citer kat korang....Now, aku lebih suka port kat old town pulak...coz..wifi nya...ya hamat best kat situ...Mcd...huh...aku x suka....
aku port kat sana nan ado sensorang...ngan my loving lahkan...c...dia lefthanded...nk guna mouse pun left jugak...x per...mo man tai..ha..tu mouse yg aku beli sendirik..senang...best...x yah ada wire bagai...ai..likeeeeeeee...............motif port kat sini adalah mengisi masa lapang..lepas si dia balik keja...lepak???no..no...no...banyak benda nak diisikan ngan topik perbualan..pasal ape???ngeh3x.....

Herm...my feberet drink...ada adegedem...mmg sedap...rootbeer float pun ada gak..but aku mmg nak try rose float kat sini...hurmmm...sokaaa...harga myr4.++ jer..murah..n big glass...boleh share2 kalau nak romantik2....
hermm....ni pulak old town white coffee untuk aku ngan dia...aku bukan lah pencinta kopi nehh...so...so...jer bab2 kopi ni...no komen..sedap aku minun...x sedap...sekali try jer la...tapi...ok kot kat sini...lagi pun cam best jer tengok cawan stlye org lama....


4 ulasan:

Dee berkata...

nmpk sedap rose float tu..

rosmona berkata...

kak... 4 ur info ajer.. sijil halal old town tak diiktiraf la..
die tak gune HDC nyer.. just bg tau je ekk.. dah masok tv pon..

Mimy Hamid berkata...

kita sebaya..81 kannn

daela berkata...

kak dee-
mmg sodap...g try na kak dee..

rosmona-
hah???tp akk minum air jer...kopi tu tatau halal ke x...aduh...!!!

mimy-
betul beb..kita sebaya..heheheehe..