For More Info Click Here..

Iklan Berbayar

Isnin, 3 Ogos 2009

::Murni ss2::

Lamanya x dinner kat Murni ss2..Korang penah g sana x?Aku hari2 lalu kat kawasan kalau g kojer...Naik muak pun ada..Tapi, makan kat sini belom muak lagi hokey...So, aku pun dah tatau nak ajak my bf makan kat mana..terus jer aku ckp kat dia, kita lepak Murni..n...terus jer order..herm, yang mana biasa port kat sana, korang tau jer la umat nusia kat situ kan...ramai bebeno...tapi luck mlm ni, aku dapat table pas turun dari moto...Y naik moto...sbb x der keta la kan...Food atas ni, Amy yg order...Tah ape kenamanya..bunyik mcm spises ikan jer..NAPOLEUM..ker bunyik mirip2 gas??kenapa letak nama tu..aku pun tatau....
Cabonara meetball ni ai like...dan yang aku punya...weeee.....aku suap sekali jer..Amy kembung kan pipi dia...Hermm...nak tau kenapa...sbb dia kata ni semua tambah lemak tepu kat badan ai...Arggghhh...lantak la...kan???yang pasti, aku x boleh abiskan semua..potion nya sangat besar tuk org diet mcm aku neh....Amy seorang yg x suka cabonara & adik beradik spegetti..Aku selalu tanya dia..dan jawapan nya..tidak tuk food mcm tu...

p/s: sebenarnya aku suka segala mak-nenek food mcm ni....cam no ni???

11 ulasan:

sue berkata...

em dah lama x g kat cn.... bila nak ajak aku lak nie..ahaks

Dee berkata...

murni ss2? kat ner tu daela? nk gak gi..

daela berkata...

sue-
boleh2 bila??hehehehe...

kak dee-
erm..kat ngan area kelana jaya..nnt dila bg tau okey..

MyNameisMimy berkata...

hmm sy pn penggemar makanan camno tu??

daela berkata...

Mimy-
hahahah...kita geng la mimy...horeeyyy....!!!

atty's berkata...

daela banje..!!!

lily lotus berkata...

selera western je ke kat situ

cik syahira berkata...

assalamualaikum.

wahh..
sy suka sgt makan kat sana.
tp mlm2 minggu, mmg bercinta la nk dapat parking.
tawaf 3 kali belum tentu dapat parking.
haihh.
tu belum lg nak dapat seat.

tp murni tetap best!
makanan dia sedap sgt..
suka suka..

daela berkata...

waalaikumsalam...

kak atty-
hehehhe...mehla...kita berjimba kat sinun..

kak lily-
x la kak...mcm ada...cuba try g sana..sure..best!!!

cik syahirah-
betul2...tu sbb naik moto lg best..hehehehe....sure senang parking..

Dancing Pena berkata...

mmg sedap kat murni tu...even harga dia boleh tahannnnn...tapi berbaloi!

rosmona berkata...

tekakku tekak org kampung.. tp tiap kali ade menda baru nk gak try rasa..