For More Info Click Here..

Iklan Berbayar

Isnin, 24 Ogos 2009

Ai on Mag NONA..ngeh3x...

heheheh....sejuk2 tengah hari senin nikan..aku nak bg tau kat korang..yg ai ngan GBM serta peserta Facebook yg buat facial class kat PV ari tu dah masuk dalam mag...very the vangga..akakaka(walaupun sekeping gambo kecik jer kan...)...thanks mummy, facebook NONA n..semua yang terlibat...Aku ngan sid group ngan redmummy.... kak ayu & kak rose Group lagi 1..yanok...yanok..x der...masa ni dia otw g Johor..tinggalkan kitorang...
Aku bersusah payah nak dapatkan mag ni..selalunya kau nampak ada jual kat 7e..tapi..bila aku nak beli..haiz...habis la pulak..3 7e aku cari..namun x dapat jugak..Aku redah cari kat Sunway pyramid tau..kat situ pun kena jelajah 2-3 buah kedai gak..baru jumpa..terus rembat kan...tu pun kak red yg canang2 kat aku n GBM yang muka masing2 dah masuk mag..!!!

Soe la kak rose n kak ayu..pict korang a little bit blur2...ker...terlampau blur...kalau nak tgk jelas...korang dapatkan mag nona yang edisi ni..Ada gambo Erra & family...macam2 ada kat dalam nya...fesyen..food..sumer ada...
Ha...ni pulak peserta2 yang lain..dorang ngah demonstrasi...uii..ada muka mummy...kan????harus aku tepek kat sini....

6 ulasan:

Mimy Hamid berkata...

wah dah glam ko noks..wlaupun ciput tetap masuk tau

cik syahira berkata...

assalamualaikum kak dila.

congrats..
bestnya dapat masuk mag.
ehheheh..

Lyn Yusoff berkata...

wah!! daela dah glamour uolsss..
hehehehe

Umi Rose berkata...

ooooooo saja blurkan gambo kitaorg yerrrrr...konspirasiiiii...hahahaha...vangga giler ek...

daela berkata...

Assalamualaikum...

mimy-
kakakaka...ko pun glam aper??kat kaki bendera 1 malaysia TM kan ada gambo ko gak...hahahaha...walaupun cinonit kan???

cik syahirah-
hahhaha...vangga gak kot...

lyn yusoff-
hahaha...sikit2 tempias nih...

kak rose-
tah..titiba jer camera blur bila snap pict yg ada gambo kak rose..bukan konspirasi tu...bukan..!!!

sumijelly berkata...

hehehe.,...masa kak red gmbr msk mag..sumi pun saja g tgk kedai..
kat umah sumi belambak ada..
heheheh....
best arr paper masuk majalah..
sumi dulu msk tb..iklan kat globe silk store..
naik escalator jer..
huhuhuuh...