For More Info Click Here..

Iklan Berbayar

Rabu, 12 Ogos 2009

Pemberian dari SID...

Wah....aku jarang2 sebenarnya nak n3kan segala mak nenek pemberian kawan2 aku...tah la...bukan x mo korang tau..tapi cam x best lak...X per...lain kali aku janji..aku akan letak aper jer korang2 bagi tau...(banyak ni kalau nak kumpul2 kan...one day okies...)
Sid bagi aku baju tau...santekk...Aku dah pakai Sid..Thank u sid...Sangat seswai ngan body aku yg cubby nih..kakakaka....Sid dah kurus...So, dia bg kat aku baju tu...betul..Sid dah kurus, betul...X caya???korang p terjah blog dia tu...Walaupun korang akan terkejut ngan blog dia kang...
pssttt...psssttt...Sbb Sid suka buat food review tau...uiii..korang carik jer kedai kat mana korang nak makan...dalam blog dia..Pasti ada...

6 ulasan:

Mimy Hamid berkata...

best nya geng GBM ko..melaram le ko pasni

*ayu* berkata...

haah la dila.. blog sid mmg dah ala blog food revieeeww.. huhuhuh

lily lotus berkata...

rejeki tu...

Liza berkata...

best kan biler dapat hadiah especially dari member baik

daela berkata...

mimy-
dorang mmg the best...ko pun best ape..!!!

kak ayu-
tu la klu x kenal sid..mmg sy ingat dia ni mmg kojo makan jer kot..kakakaka...

kak lily-
hahaha..rezeki sama size tu yg penting!!

kak liza-
betul..mmg syok...hiks..!!!

adenium berkata...

dila..lain plak aku tgk kaler baju tuh..heheheh