For More Info Click Here..

Iklan Berbayar

Selasa, 18 Ogos 2009

Beribu2 Setem...

Huii....Kemanalah aku nak antar setem yg beribu2 lemon ni kan???cuba teka...Serata dunialah...coz...tu jer pun fungsi yang terbaik tuk setem ni.. Ni semua adalah hasil oder-an dari kaum kerabat CO aku...Melambak2 kad raya yang bakal diedarkan x lama lagik... waa....minggu depan dah start posa...Korang dah ganti posa?????Aku...dah lama.....siap ngan posa sunat sekali...
Bila tengok setem melambak2 ni..teringat kat filem setem kat pawagam...hahahahaha....
"arianto...tolong la mengaku arianto.....semua ikan marah-marah arianto..." ni salah satu ayat yg aku pinjam dr citer tu...
Sape2 nak aku kirim kad raya..jgn malu anta address korang email kat aku..
daela123@yahoo.com.my aku menanti...

5 ulasan:

Dee berkata...

ni gigih antar kad raya dpt kad raya free eh..

cik syahira berkata...

assalamualaikum kak dila.

wahh..
boleh ek.
ok nnt sy email address sy ek.
wink..wink.
jgn lupa pantun,

pecah kaca pecah gelas
sudah baca harap balas.

hihihihi..

rosmona berkata...

kite nk kad yg besooooooo mcm pintu umah.yg ade bunyi2... yg bau wangi2..
buleh?

lily lotus berkata...

huhu..suka kad raya tradisional!

Lyn Yusoff berkata...

hi daela,
aiyooo..
lyn cukup fobia tgk setem byk2 ni time nak raya..
malasssssss tul nk layan kerenah2 bos kt ofice ni!!!
sendiri punya takpe..

daela.. i pun nak satu gak!!!.
hehehe