For More Info Click Here..

Iklan Berbayar

Rabu, 12 Ogos 2009

K.A.R.O.K

vavava...hahaha...penahkan anda hilang suara akibat menyumbangkan lagu???jangan jadi seperti saya...sore ala2 serak-serak basah cam ella dah ni ha...petua???herm...air asam jawa yg made sendirik lagi power...coz, kena perah sendiri..pastu tapis...n minum tanpa gula...jangan curi2 letak tau...
Cer korang letak tajuk lagu feberet korang bila karok...Ni aku punya list feberet songs katanya...aku suka jer klu korang tolong bg idea tang lagu tu...boleh la aku test sore yg x berape nak merdu tu kan...
MAY: GADIS BERTUDUNG PUTIH
WINGS & SEARCH:GEMURUH
SEMANGAT ZAMAN:SEMANGAT ZAMAN
WANN:ERM...KAU BAGAI TEKA-TEKI KOT
ANIS SURAYA:AKU LUPA LAK TAJUKNYA..TP LG NI JER YG HITS KOT DLM ALBUM DIA
KRISTAL:SUATU KENANGAN
ACIK SPIN & NANA: MEMORI BERKASIH
IKLIM:BUNGA EMAS

eeeiii...yang lain2 aku aci hentam jer...ikut suka hatik jer kan...lama gak aku x jejak kaki kat tempat karok ni..geng menyumbangkan lagu x der..balik kg..tah bila nak balik sini pun tatau...haizz...mlm td seb baik Amy ada...dia pun karok gak...dalam demam2 kan laling kan..LEBIU laling..!!!

5 ulasan:

aPpLe MiNt LaDy berkata...

jom ar lawan karok..
bkn lawan sore sedap tp sore spe tak ilang dlu..
lagu peberet eh?
lgu peberet karok nikki:mengapa,ruth sahanaya:kaulah segalanya,britney:from the bottom of my broken heart,ziana zain:sangkar cinta,candy:akan ku tunggu..byk lg..

cik syahira berkata...

assalamualaikum.

ehhehe.. layan karok ek.
best..best.
dua mgu lepas baru ber karok kat red box di hari isnin.
adalah sgt murah n berbahagia sbb pakai student cards.
wink..wink.

Mimy Hamid berkata...

beb...aku pernah suara digelar itik kedidi gara2 berkarok 7 jam..tensen weh sore tak kuar..ko mkn air asam jawa kasi sore bingit memecah hening...heheh..lagu ko rock kapak la..hhuhu

rosmona berkata...

lagu anak itik tok wi ader :)

daela berkata...

applemintlady-
hahahaahah..jom rr...bila???

cik syahirah-
wow..jom la dik non..kita berjimba pakai student card awak...boleh???hahahaha...

mimy-
tu la pasal...sore aku mmg lg cam tu jer yg sedap..lg pompuan out...kakakaaka..padahal...ai tulen bang..akakakaka...

rosmona-
ermm...lagu 10 budak itam pun ada...