For More Info Click Here..

Iklan Berbayar

Jumaat, 17 Julai 2009

::Yoyooh.com nite::

Wah...Sory...aku kelewatan menghapdet pict malam Yoyooh.com nite..Harus mummy mengiau kat aku dalam jemaah...wah...aku suka la pict aku ngan kak rose ni...Stylo jer..pict nya..Sape yang snap gambo ni yer kak rose???SIRMAN ker???Pastu...pada mummy yg menang besar malam tu..aku tumpang pegang bunga jadilah..tempias2 bau wangi bunga pun x per..Asalkan redmummy.com winners..Ups...kakak ku yang Ayu The Sun pun sama.. she winning too..
Ni masa kami, baru sampai kat Restaurant Nelayan at Taman Tasik Titiwangsa...mummy look gerek wa cakap lu...ngan legging itam nya...ngan baju ada sikit purple..tuh..huiii terus ingat adik bongsu kitorang yang cinta gila kat warna purple tu..YANOK!!Gegirl pun dressing ala2 mummy nya...cute ko...Big daddy @ Pak hangkat kitorang pun Macho guys...hermmm...Abg, sangat cute..

Pak hangkat @ big daddy senyum simpul nmpk???

Ha...mummy tengah amik award...huii best2..

GBM adalah memberi sokongan pada Mummy & kak Ayu the sun..Aku , sid & kak rose la tu..yang tepuk tangan kuat2 bila kroni menang..hooreeeyyyy...

tengok2...kak ayu menang juga...wuuiiiii x sia2 make-up cantik2...kan???x yah upah2 orang..

kak ayu & his friend kak Amy..Betul kan??hiks...gegirl pun ada..

KEPADA SEMUA PEMENANG, PENGANJUR..TAHNIAH...LAIN KALI BUAT LAGI TAU...
PADA MUMMY,KAK AYU, GBM, MEGAT, WENKT, RAY EUSOFF, WAWA...ERM..DAN SEMUA YG TERLIBAT..MAJLIS NI MMG BEST GILER...CAYALAH YOYOO.COM...
**food jugak terlampau sedap..exspecially sotong...!!
akk sokaaaaa........

6 ulasan:

MyNameisMimy berkata...

no problem dh exchange pung...hhuuhhu..awk sgt la aktif yer..leh ar join...hehe

atty's berkata...

semua geng gbm malam tu clust..cun2 seh..

Umi Rose berkata...

entahlah sape yg ngambik gambo tu...ermm...tak sure ah...tapi cun kan...I like....

lily lotus berkata...

mau tak senyum besar! mem besar menang besar!

adenium berkata...

dila...aku suka tgk gabar kita beremat ..yang rose nampak kurus tuh.... suka... mcam best jer kan...lebih2 yang kat blog ayu.. yang dia dah touch up tuh....

daela berkata...

Mimy-
boleh2...sila lah..ahahaha..

kak atty-
hiks...suka sbb dpt kenal kak atty..

kak rose-
hahaha...kalau gambar nmpk kurus sure cun..walaupun kan...

kak lily-
herm..mem...menang besar atas usahanya...

adenium-
aku rembat dr blog ka la tu sid...hehehe...aku pun suka gak..!!