For More Info Click Here..

Iklan Berbayar

Isnin, 13 Julai 2009

Suprise...Suprise

Haduh....Korang penah x rasa begitu seksanya..apabila persahabatan korang drop kaw-kaw ketika korang mmg terlalu rapat??Aku...herm..sampai seminggu gak x joint geng berjemaah ok..sbbkan aku x mo tambah luka yang kak red alami...Aku awal2 lagi dah bgtau kat kak ayu..aku sedih bila kak red sentap ngan kitorang..walaupun aku x berbunyik..namun aku ttp terasa kak red sangat sentap tau...
Plan ni terhasil bila SIRMAN yang mulakan dulu tau...memula kitorang semua x-cited gila babas..Bab2 menganiayai kak red..semua soka...namun, x semudah yang aku sangkakan...drama air mata antara kami...huii...TUHAN jer yang tau..lak2 masa 2-3 ari sebelom majlisnya...adoii...lagilahkan..mummy nak tersangat la sentap ya hamattttttt...
Gambar bermake-up-an tu adalah dalam Sportplanet Ampang yer..pastu menyorok kat belakang keeper..haruslah terkujatkan bila ada gol...maunya tak..tengah2 make-up ada bola melantun kuat...hermm..risau lak cake cantik tu tebabooo....Huii...masing2 dah cantik2 yer bermake-up..ni akibat redglow ilmu lah ni..
ha...Ni aku snap ketika mummy tengah berlinangan air mata untuk keberapakalinya tah kat situ..Aku tau tu air mata gembira, geram...suka...sedih..terharu..sikit MARAH..coz GBM suprisekan dia...Masing2 semua takut2 jer..BORA OMBAK jadi saksi tau..kak red nangis..aku???huissh...nangis dalam hati jer...
Aku berdialog ngan kak rose dalam keta masa otw g BORA
"kak rose..kalau mummy buat2 x heran jer ngan ape yg kita buat ni cam ner???"
"tah la...kita REDHA jer la..."
"erm...kalau kak red titiba x mo kuar datang BORA cam ner??"
"kita anta jer kat HOTEL....pastu kalau kak red marah...kita bagi kek ngan adiah pastu..kita semua balik..."
herm...tu la yg bermain dalam kotak fikiran masing2 tau...betul2kannnnnnnnnnnnn......??????
Ape pun..mlm tu mmg jelas nmpk kak red sangat HAPPY..atau pun HAPPY berganda...n..yang paling best..bila tengok kek birthday dia ada gambo kitorang...Sayang kak red nak potong kan???

Nak lagiiiii..................????jap aaaaaaa....................

1 ulasan:

Umi Rose berkata...

nasib dia suka dila....kalau takkkkkk...dengan muka sedih lah bawak kek ke hotel..huhuhu