For More Info Click Here..

Iklan Berbayar

Khamis, 16 Julai 2009

::Shopping kat Jalan TAR::

Alooo...Diam x diam, kita semua x lama lagi akan menyambut Bulan Ramadhan Al-Mubarak yang Mulia x lama lagikan..kira2 hari...x sampai 2 bulan jer lagi...pastu Puasa...pastu Raya...Hah..sebut pasal raya, korang semua dah sopin kain tuk raya??Aku baru jer beli kain ela...Tu pun sepasang jer...Nape aku beli sepasang???Tah la...aku pun tatau nape..Aku selalunya akan beli baju kurung yg dah siap jer tuk lg 1..Senang...murah..tapi, org2 size mcm aku ni kena beli cepat..x boleh lmbt...kang abis...
Ha...Aku sajer jer letak pict kak jue ni..Dia adalah Penjual Kain kat jalan TAR ni...Aku adalah regular customernya...Aku gosok2 sikit kat kak jue ni...kompom dapat nego arga kain tu...Actualy kain kat kedai kak jue ni mmg cantik2 belaka..Korang pun muleh dapat diskaun mar..korang terjah jer kedai dia...Pastu korang kata kenal DILA, ha...nnt dia akan bagi nego arga nya..Kain pasang warna ijau yang kak jue buat display ni bukan lah baju raya aku...so...korang boleh la rembat baju ni buat baju kebaya...mesti cun..
Kat kedai kak jue ni pun, ada jual telekong...Cecantik ko...Ada kerawang2..warna-warni pulak kerawang nya tu..sape2 yang nak buat hantaran telekong pun boleh beli kat situ..Sebenarnya kedai kak jue ni mmg agak jauh kalau korang park kat 7E tu..kalau korang dari Masjid Jamek tu..ha...lorong no 2 yer..Ok..Selamat membeli kain ela....



2 ulasan:

lily lotus berkata...

saja tau bg perangsang...good2!

atty's berkata...

dah lama tak gi jalan tar..