For More Info Click Here..

Iklan Berbayar

Sabtu, 25 Julai 2009

RO water TIMBERLAND

Korang penah minum RO water ark??dulu2 masa aku keje kat LS selalu gak aku minum air RO tu..Padahal air masak sama jer kan...So, ari tu aku ngah soping2 pra-raya katanya ngan Amykan..aku singgah kedai Timber ni, tup2 dia bg aku ayak RO ni..wah...harus sonok kan...dan2 dapat ayak free...So...harus la aku tayangkan kat kowang kan...
Yang beria2 suh aku edit kat blog ni...my bf la yer...dia pun dah ada sikit2 penyakit sawan camera semenjak dua ni...hahaha...menjangkit adik pompuannya kot???ha....jawap wanna....

2 ulasan:

rosmona berkata...

ye tak ye gak ekk.. org perasan gak "si dia " telah menjadi sawan camera. tp malas nak tegur... kang sentap pulak..
aritu pic kt klinik kesihatan tu pic smua die yg snap tau...

daela berkata...

ROSMONA-
tu lah pasalnya..akk pun malas nak tegur....biarkan jer..matik la klu dia baca ape yg kita umpatkan ni..hehehe...laling, soe...ter...kakakaka..