For More Info Click Here..

Iklan Berbayar

Khamis, 2 Julai 2009

Wan Hanna Qaisara & Shafiq Alili

Do you like kids...???cute kids??nakal kids...Ni adalah contoh 2 orang kanak2 yang 1 ni comel & cute..1 lagi mak haiii..nakal bukan main tau..Hanna ni anak nya Rosmona eh...Afiq pulak, anak abang aku yang sulong..Pict ni biasalah...supplier from uncle Amy yer..dan editing yg x berapa nak cantik ni dr aku..
Tgk jer la gambar Afiq ni kan..Adoi...makin besar makin...banyak akal...Pening pala den melayan budak kecik ni...Afiq adalah anak buah aku yang 1st yer...nan ado yang lain..tu sbb la dia very the manja cucu!!Kalau my lil bro babab dia....sure dia akan merajuk..pastu cembeng jer terus menagis..Walaupun belom lagi kena babab tau...geram jer kan...Apa lagi..memekak la..nenek afiq pot-pet2 kat both lil bro yang suka sangat menyakat afiq..

Wah...Hanna ngan Afiq mmg boleh jadi best friends la...Suka sangat makan culat a.k.a coklat dan segala mak nenek gula2..Nama pun kids kan...kompom la suka gula2...Korang pun suka gak masa kecik2 dulukan??ha...malu nak ngaku kan???Aku rasakan..Uncle hanna rasuah kat hanna kot..supaya budak kecik ni x ajak uncle nya g taman main buai...ooooo....x baik tau uncle ni..

Ni bukan lah aksi menurun ke hape kan..tapi..adalah gaya2 merajuk yang sebenar from afiq..Ni gara2 aku x nak bagi adegedem kat afiq la ni..ha....terus merajuk cam gini..upps...adegedem means ais-krim yer...akakakakakaka...Ape pun pe'el budak2 mmg mcm ni..mungkin masa aku kecik lagi nakal dari afiq kot...uii....dasyatnya..!!!

4 ulasan:

adenium berkata...

afiq tuh...mesti sama mcm haziq tuh... kengkadang geram gak kan..hahahahah sabarrr jer..

daela berkata...

adenium-
wakakakakaa..kalau aku x sabar sid, dah lama aku aku dera dia...aku rasa dia mmg ada byk persamaan ngan haziq..nama pun dah mirip2 ni ha..Haziq/Afiq..adoiii...sabar jer lah..kan!!!

atty's berkata...

afiq lebih kurang fir gak..hehehhe.

MY HEART berkata...

Ala tomeinyer....

Rasa cam nak geget sajork...