For More Info Click Here..

Iklan Berbayar

Selasa, 28 Julai 2009

S.U.B.W.A.Y

Kalau time-time bercintan-cintun gini kan...memang sonok jalan sana sini...Lagi best bila masing2 jauhkan...so, tentu ada banyak benda nak di sembangkan...Ada citer nak di bincangkan..Bf aku datang KL coz ada urusan peribadi..sambil menyelam dia minum air....sekali harung dating mar..
Kitorang dah biasa bercinta jarak-jauh mcm gini..Cuma Setia, jujur apa lagi eh.. menjadi bukti kan laling kan...dah lama gak kitorang PJJ ni..dalam 4 tahun ada kot..ha..lamakan..Pada sape2 yang mengalami perasaan macam aku, sila lah bersabar...Korang pasti di duga ngan macam2 perasaan tau..
Kitorang mmg suka-suki lepak kat subway ni sebenarnya...Korang tau jer la kan..Aku kan montel, gebu...bulat..so, bf aku mmg suka sangat kalau aku ajak dia mkn kat kedai yg less calorie mcm subway ni..tapi less ker??
Siap mintak mayo lebih..tapi...sayur tetap banyak kan...Ni first time aku order roti yang oat tu tau..wow...super sedap roti nya...Yang amy punya roti, aku dah biasa...origano kot klu x silap..hurmmm...sodap!!!
abis jer..makan..kitorang nak sambung sopin....sebut pasal sopin...korang dah sopin untuk raya ker...???

5 ulasan:

sue berkata...

em sedapnyer ...dah lama x makan..

momguess berkata...

wahhh
best erk
dating
makan
dating
makan
soping???
ahakssssss

daela berkata...

sue-
hahahaha...bila nak g??esok??akakaka...

momguess-
ahahaha....bestnya....sopin..makan..sopin..pastu duit abis..!!

rosmona berkata...

dating makan... makan dating..
dating gumuk... gumuk dating...
ngeeee...

larikssssss dulu........

daela berkata...

rosmona-
hahahaha....amy...jom kejar wana!!!dia kutuk kita...akakakaka...