For More Info Click Here..

Iklan Berbayar

Jumaat, 24 Julai 2009

KALAU DAH SUKA....

Alllooo....Selamat SORE semua...huissss..aku bengang jer smlm..Internet kat tmpt aku ni semenjak dua ni asyik kedaung jer kan..Ape lah masalah nya...Pelik r.., keje tertangguh2...gila kentang la....tensiiii....
Nasib baik duka lara pasal tenet ni aku terubat..coz my bf call aku, ckp dia nak dtg KL...harus melompat japkan...hehehehe...(sib baik x jatuh da......)Apa lagik...terus hangkut lappy comey aku tuh..Dia belom tengok lagikan..harus kelip2 dollykan.................???
So, mlm2 buta..kitorang redah port kat MCD 24jam bandar Sunway...kakaka...Pastu ada yg terus YM..ingatkan ai dah beli beruk...Harap maklum...beruk belom beli ya....akakakaka...kalau dah beli beruk, x yah susah2 kita port kat mcD kan laling...kita port kat kedai bawah umah jer...boleh makan nasi goreng...minum teh ais...teh tarik...kompom lagi best..
Memula my bf tersangat la sentap okey....coz dia rasa mcm kecik ati la...sbb aku melayan email & YM dr kwn2 aku..Sbb selama ni kalau dating kitorang mkn, borak2...ni dah ada lappy aku x layan pulak kan...terus panjang jer muka dia menyentap..Tapi....kejap jer...sbb aku terus say "ape kata kita cari forum pancing??" ha...........terus senyum sampai telinga ko...
dari forum, batang pancing, gewang, mesin pancing...semua dia nak tgk...habis semua dia googlenya..aku kat sebelah layan jer lakan....
KALAU DAH SUKA....kan...

7 ulasan:

momguess berkata...

oiiii
dating kat mcd sunway erk
knp xroger2
blh dating sama
dah dokat ngn umh tuuu

MyNameisMimy berkata...

dah soka tu layan kan jekkk...best ek ada bf...uhuhuh

masviona berkata...

bestkan ada netbook lenovo nih...kecik n senang....senang hidupku nak berjalan kemana² pun xde susah² lagi leh aje nak usung lenovoku kemana ajer.kecik n ringan...hikss

daela berkata...

momguess-
saya tatau no tpon akk...so dah tau kita dok same area..boleh la pasni berjimba...hehehehe...

mimy-
hiks...layankan jer...toi ark???kang sentap....

KAK MASVIONA-
BETUL2..SETUJU KAK MAS..

daela berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Dee berkata...

kdg2 perlu tinggalkan suma new teknologi ni..yelah..nti kalo dh ada family..anak2 sibuk ngan PSP, Ipod, makpak sibuk ngan notebook, netbook, pda....mkn sama..tp masing2 buat hal masing2..nilai kekeluargaan dh xde daela..no quality time dh..huhuhu..slalu tgk kat cafe2..geleng pala dee...

daela berkata...

KAK DEE-
BETUL2...BOLUM KAHWIN NI PUN ADA AKSI SENTAP2...KLU DAH KAHWIN LAGIK LA KAN...HEHEHE...