For More Info Click Here..

Iklan Berbayar

Isnin, 13 Julai 2009

::Tetap ingat kat YAN::

Apsal ingat kat yan???Yan adalah adik kitorang yang paling kecik dalam GBM..kalau kat email jemaah tu dia diam...haru- biru tau..semua dok tertanya2 mana g nya si budak kecik yg tinggi lampai ni..
Yes...yan dah tinggalkan kitorang..dia g jauh...Tinggalkan kuarganya, tinggalkan si cinta hati nya...dan tinggalkan kitorang gak...demi meneruskan cita2 nya..
Pedih tahan air mata malam tu tau yan..Akhirnya kuar gak air mata aku ni..Dia la selalu memceriakan keadaan, dia selalu menghangatkan suasana...Terasa sangat dia x der tau...
tiada kata2 yang dpt diucapkan..ketika Yan meminta diri untuk pulang...Wahh...air mata terus mengalir perlahan dipipi tau...event skrg tgh buat n3 ni pun still sedey tau...Begitu eratnya persahabat yang kami bina...

Sid, Redmummy, aku,kak ayu the sun
Yan & kak rose...


**Yan..kitorang tetap ingat kat yan...

LOVE U.....

3 ulasan:

Umi Rose berkata...

betul......sangat ingat....

*ayu* berkata...

jahat la ko dila..
buat akak nanges.. AGAIN!!!!

yan!!!!!!!
TT

Diana-k berkata...

eishhhhhhhhhhh.
asal GBM buat entry nanges jer nieee...

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..sayanggg koranggl...
rinduuuu dahhhhhhh!!!!
(TT)