For More Info Click Here..

Iklan Berbayar

Sabtu, 18 Julai 2009

New Mini Lenovo

Hari Ahad yang dah nak pitam kan....tau jer lah..pas soping sakan kat jalan TAR, aku baru teringat nak beli mini lappy...Motif baru teringat...akakakaka...Sebenarnya idaman Aku adalah SONY VA10 warna merah yer...aku mmg dok usha2 yang tu jer..namun, kemampuan tidak dapat mencukupi...harus redha yer FS..Tapi..thanks banyak2 pada mummy, kak ayu the sun yang x keje kat the sun, sue si loving-loving & sid...sbb dorang yang guide aku sepanjang proses pembelian tu...Gambo tu pun aku snap masa Nick ngah borak2 ngan mummy tau..
Ha...korang agak2 aku pilih warna ape??warna MERAH nan ado...hehehe..Akhirnya aku dah terjebak ngan pembelian mini lappy ni kan...tapi ttp happy..

Nick tengah set-up lappy aku...

hurmm....ni masa aku dah balik umah dah..ni yg aku dpt...mouse merah tu mummy punya..aku amik warna blue..sbb warna lain aku x berkenan....BLUE..coz amy like blue...boleh cam tu x...???
adoiii...A BIG Thanks pada semua yang sudi tolong aku waktu tu...ni wajah happy ko...

6 ulasan:

atty's berkata...

wah beshnya dpt lappy baru ..leh jd blogger tegar nie ..hehehe..
happy weekend daela..

MyNameisMimy berkata...

gempak lappy baru..sony lagi..eheheh

daela berkata...

kak atty-
hahahaha..blogger tegar katanya...padahal kedaung gak selalunya kak atty...

daela berkata...

MyNameisMimy-
uikk..mana ada sony dik non oii..lenovo jer...!!!kakakakaka..

MyNameisMimy berkata...

halamak mata aku yg rabun..asyik duk ingat sony..hahaha..sorry babe

rosmona berkata...

AKAK....
tak suke3x...
akak dah dapat..
kite belom lagik...
eee... mencik...

skang ni surfing masih guna pda hajer..

erm, balik ni kena gosok en somi byk2 nih...