For More Info Click Here..

Iklan Berbayar

Isnin, 20 Julai 2009

Pannaz.com.my

Salam Isnin...seperti yang aku janjikan semalam, pasal restaurant Pannaz ni kan...Ni secornd time aku rasa masakan kat sana..Selalu my friend soka menapau Puding Roti nya...huii..mmg sedap sangat rasanya..Aku sokaa...Baverage yang kelik aku order ni semua sedap2 belaka..fresh2 ko..Aku punya ice lemon tea..Sue punya lime jus(huii masam sangat..)ezi & zana...mango jus..Ijam..order nescafe ice..hurmmmm ijam ni..x puas2 ker minum nescafe kat office kita tu??
from left zana, aku...& sue..!!ijam tukang snap gambar..Ezi pulak ngan busy baca paper..so..x der pict ezi & ijam..x per len kali aku bubuh yer..

Ha..perut aku dah bunyik2 tahap bunyik drum tau..makanan friend2 aku sumer dah sampai..Aku punya jer lambat banyak..tapi aku tetap sabarkan..Ni food zana & ijam..Nasi goreng Ikan Masin yer..Ada free air mango @ ayak teh..harga nya rm9.90

Yang ni..sue punya..Dia order nasi Goreng nyonya..Harganya rm12.90..Rasanya pun sedap gak..

Kalau korang tekak ala2 mat saleh tengah2 hari remang tu..ha..boleh la try menu ezi ni..Ape kenamanya nih..tp food ni dia ada promotion time jer..same ngan arga nasi goreng ikan masin tu jugak..
Ha..ni baru aku punya...Futtucini with smoke beef..lebih kurang cam ni la nama food aku nih..tekak omputih nmpk???akakaka...full calorie yer FS..tapi sedap ko..harganya rm17.00..Makan kat sini x der tax yer kawan2...walaupun berhampiran ngan tempat aku mencari rezeki..namun aku jarang2 makan kat luar..selalu tapau jerkan..save cost mar...

Ni la dessert yang aku dok canang2 kat atas td..Puding roti yang paling sedap aku penah makan..Ada add adegedem sikit..pastu ada letak strawberry sikit...herm...sedap...sedap....sedap...

ha...serbu....hehehehee....licin ko....kena sebat ngan kitorang...
Ape lagik...korang serbu PANNAZ yer pasni...

7 ulasan:

*ayu* berkata...

dila nak map dila..
akak nak pegi..

atty's berkata...

nak funfries skit..

daela berkata...

KAK AYU-
KAK AYU BOLEH TGK KAT WEBSITE DIA...WWW.pannaz.com.my

KAK ATTY-
MULEHH....SILA LAH...TAPI MINTAK KAT EZI YER...AHAHAHAHA..

rosmona berkata...

lepas ni kalo g mentekedarah cenggini haruz ajak rosmona hokeyh...
terliur2 sampai menitik atas keyboard nih..

daela berkata...

ROSMONA-
ahahaha....mentakedarah yer???buleh..bila nak??ahaahaha..tunggu ada paktam sekali wokey???

adenium berkata...

dila..... dessert itu sungguh melelehkan air liur ku masa puasa....

ayu..g sorang ke... jom lah ajak i..hehehe

lily lotus berkata...

puding roti!