For More Info Click Here..

Iklan Berbayar

Jumaat, 17 Julai 2009

Tudung TOK TI

Hadooiiii...Aku ngan Sue mmg menggila kalau soping bersama..Pompuan kan namanya...kalau soping-menyoping..serahkan pada kaum wanita...Kaum adam dok kat umah jer...sediakan duit kan???ha...kitorang x der suami..jadi...SEDIAKAN DUIT SENDIRI...akakakakaka...Ini Adalah owner shop tudung kat jalan TAR ni..Cute jer dia kan???Nama nya IDA..Dia la jual ngan kitorang tudung TOK TI ngan good price...
Sememangnya warna-warni tudung Tok Ti ni memang banyak..So korang boleh lah buat pilihan..Ada yang murah sangat dalam MYR28..Ada yang semahal MYR65..Korang agak2 aku ngan sue sebat yang mana satu??yang 28 hengget tu kain nya agak sedikit keras..ada combain 2 warna..dan dua2 belah tempat korang boleh guna...Aiseiiii aku terlupa nak snap tudung yang murah tu pulak...Yang sue pakai ni rm65 but price can nego...tengok cara korang rasuah dia suh turun arga...
Kalau bab-bab warna, kelembutan kain...mmg kat kedai ni jer aku jumpa yg ok..kedai2 lain x memuaskan hati aku ngan sue...sbb kat sini banyak pilihan warna...cuma MERAH jer x dak..yang sue pakai ni warna meroon tau..ada sikit keciwa..naper keciwa???sbb aku kan GBM..menyintai warna merah macam mummy..
Ha..sue dah buat pilihan dah...nak amik warna putih...upss...korang pasan x batu2 kecil kat depan tudung tu??batu tu melekat bila korang pakai tudung lain tau..so...x mudah jatuh..kalau korang x pakai tudung dalam pun still terletak..x jatuh..sbb batu2 mengelip tu dia berat..

Akakakaaka...aku pun beli warna putih yang sama..memula nak merah, merah x dak..nak itam..mcm x seswai kat aku..sbb aku gelap...so...aku pun pilih putih...putih nmpk suci...akakakaka....kat kedai ni pun korang boleh jual nama aku gak..Aku x dapat komisen pun..tapi aku dah janji nak tolong si IDA ni pomot tudung kat kedai dia dalam blog aku...Harga can nego gak...percayalah...

5 ulasan:

cik syahira berkata...

assalamualaikum..

cantiknya..
sy tgh menabung ni.
nak beli jugak.
ehhehe..
akak mana ada gelap.
kalau akak kata akak gelap, sy ni apatah lgi la T.T"

MyNameisMimy berkata...

hi daela...salam singgah jugak

rosmona berkata...

santekk3x... santek macam sayer.. ngeeeee.....

sue berkata...

ahaks.... wei aku dah pakai tudung nie bw g keje... konon ala2.. tok tie...hikhikhik

daela berkata...

waalaikumsalam...

cik syahirah-
akk ni x la putih sangat tau..tu camera trick jer..ok..kumpul duit, pastu serang kedai ida yer...

mimy-
kita tukar link yer yang...

rosmona-
huii...awk ttp santek..hehehehe..

sue-
kakaka..ala2 tok ti yer...tp cool tudung ko tu..ahahahaa..