For More Info Click Here..

Iklan Berbayar

Rabu, 15 Julai 2009

Nona & Bodyshop

Kakakaka..aku nak gelak jap...tengah2 n3 yg x abis2 ni..masuk pulak n3 petai ni...harus aku gelakkan untuk diri sendiri jap...Ok...pagi sabtu lepas, aku bangun ngan cepat2 sbb aku nak kena ada kat Pavillion pukul 1pm..Maklum la..nak tadah muka kat bodyshop pulak..wahh..tadah muka yer...x der maknanya..buat sendiri!!!itu lebih bermakna....
Aku, mcm biasa tumpang kak ayu the sun yang mmg x keje kat The Sun yer..Kak ayu sangat baik orangnya..x salahkan kalau dia jadi pemenang kat yoyooh ari tu...Ha...yang tu later aku cerita ok...
Mummy & daddy for gegirl & abang ni...sentiasa jer sporting..sentiasa maintain cun & macho siot...sape2 yang agak2 jumpa mummy & daddy secara solo...pasti ingat belom kahwin..meletopp ko..Thanks mummy coz, invite GBM walaupun hati terluka kan....

Ok..firstly nak mintak keizinan kat mummy coz aku amik pict kat blognya..ha...ni lah kaedahnya kalau dah jumpa camera..boleh jadi sawan camera GBM ni tau..pantang jerkan..harus berposing..Yang pasti, adik kecik kitorang x der...dia tgh otw g tempat baru...lebiu dik...tata..sambil nangis dalam ati...we miss u always..
wah...gila kentang r kat sana..memula jer dah nampak ada mag yang diberi oleh karangkraf..thanks karangkraf..pastu ada gift pulak dari bodyshop..yer..mmg best..thanks again bodyshop.Aku pun mmg pengguna bodyshop since aku tengah sekolah menegah lagi weii...lotionnya oceanus, shower gel olive nya yang sexy baunya.., lip glossnyer, eyeliner, parfum oceanus dan bagai2 la yang ada kat aku sampai la skrg ni..soka..bodyshop product..
herm..Ni bukanlah tempat bermake-upan yer..kat sini ada cara2 memcuci muka, serta mengetahui product yang seswai tuk skin kita..masa si CINDY tengah bg info..seram aku tengok kesan2 skin yg rosak akibat pengunaan produk yg x seswai...Aku masih mentah dalam dunia2 ni..thanks for the info Cindy & especially Bodyshop kan...
ha...mummy ni, buat lawak tau..terdekah2 ketawa tengok mummy pakai gini..harus la gegirl x tgk..kalau x..menagis sentap lah anak daranya tu...kenapa buat cam gini???owh....kalau korang nak buang masker korang yg berlebihan...korang dap jer ngan tisu..bukan macam ni..tapi..ni adalah cara yang cindy ajar...MOMOKKKK...

Abis jer..seisi bermanja2 ngan bodyshop produk, harus la bergambar kenangan kan..Ni adalah geng2 aku masa kat sana..Cool la dorang ni..lagi2 si kak As tu..yg pakai baju belang2 olen tu..thank pada Sirman yer...walaupun selalu kata...dila...bukak mata kecik ko tu...kakakakaaka..

wah...ni gaya bebas yer kawan-kawan...tapi ttp terasa kurang kan...????yanok takdak..

::fakta ringkas::

kak ayu-uiiii mlm nya sikit punya cantik dia make-up
aku- dah ada lenovo???kak red pecah lobang...akakakakaaka....
kak red- mummy menang besar atas segala usahanya...
sid-semakin pandai bergaya
kak rose-umi yang rock................

yan- x der....cian dia...we love u dik...

And...Big thank you at FACEBOOK NONA,NONA MAG, KARANGKRAFT, BODYSHOP..



1 ulasan:

Umi Rose berkata...

tak abes abes dgn rock dia...iyo lah tuuuuu