For More Info Click Here..

Iklan Berbayar

Rabu, 22 Julai 2009

BUNGA-BUNGA C.I.N.T.A

sALAm....Tajuk n3 aku mmg syok gila kalau baca kan???bunga-bunga cinta untuk yang sedang bercinta...dah tentu tersenyum simpulkan??yang sedang memcari cinta???Ha...Sila lah cari cinta anda tu..Aku???masih menunggu cinta yang sedia ada ni ha...Ape yang aku mengarut ni ha....
Bunga kuning ni adalah spesis orkid hutan...Aku amat sukakan bunga-bungaan..Aku selalu angan2 bahawa 1 hari nanti, aku akan dapat menanam bunga sendiri...Mak aku selalu cakap..kalau aku taman bunga @ benih buah..pasti akan mati..Sbb mak aku ckp tangan aku panas..memula aku sukar nak percaya....

Tapi aku kena terima kenyataan...Sejak dari tu...aku x suka bercucuk taman...(cer korang bayangkan aku nak bercucuk tanam kat tingkat 6 aka umah flat) huiii x masuk diakalkan???Dan dimakah aku dapat pict gambar2 bunga ni kan???konfius kan???

Ha...macam biasalah kan..my beloved bf...dia yang sent semua pict bunga-bunga ni...tatau la mana dia dapat..Menurut dia...from the garden yang mak dia taman..Mak dia mmg suka menanam bunga..tapi sejak mak dia sakit...Semua bunga kena tinggalkan..Makcik, semoga cepat sembuh yer..!!!
Bunga kertas a.k.a bougenvilla olen..
Pink betul bunga kertas ni...bunga ni cantik..Sungguh indah CIPTAAN-NYA..

10 ulasan:

momguess berkata...

sejuk mata memandang
nengok bunga nieeeee

MyNameisMimy berkata...

sure ur bf suka bg bunga rose gak kan

Dee berkata...

cantiknyer bunga2 tu...

daela berkata...

MOMGUESS-
HAAH...TU YG DILA LETAK PICT NI...DAMAI JER PENGLIHATANKAN??

MIMY-
AAH..MALU AI...HEHEHE...

KAK DEE-
CANTIK CIPTAAN TUHAN...

sue berkata...

nie n3 gbo bunga nie... hati tngh berbunga2 yer!!!!!!!

lily lotus berkata...

oh! i cintakan bunga! sebab nama i pun sejenis bunga..berbunga2 hati u ;)

cik syahira berkata...

assalamualaikum.
wahh.
cantik-cantik bunga nyer.
suka..suka.
tambah seri la page ni yer~
wink..wink.

daela berkata...

sue-
kakakaka...hati aku hari2 berbunga2

kak lily-
betul2..bunga lily..

cik syahira-
w'salam...hihihi..akk pun soka gak.berseri2 kan???thanks dik..

MY HEART berkata...

Lawo2 nyer munga2 ittew.. rose tak dak ke daela??

daela berkata...

my heart-
Rasanya umah dia x der tanam bunga rose...rasanya la...nnt daela tanya adik dia...