For More Info Click Here..

Iklan Berbayar

Isnin, 6 Julai 2009

Tamaknya....

Aduh...tamaknya pompuan neh...Melampau la sampai 3 pasal sandle ko beli yer daela...walaweii..ni adalah hasil rembatan aku week lepas..Amacam..tamak gila kan??Memula aku mmg suka-suki beli sandle yer..Rasa berkenan kat hati, jiwa..aku terus jer beli..Aku mmg dah jatuh cinta pertama kat selipar kat PDI..yang tengah tu..Sebelum ni, aku ada warna cokelat..pastu dah lama selipar tu lama gak berkhidmat tuk aku, akhirnya tapaknya jadi licin..lagipun my mom suka pinjam selipar tu kalau aku x guna..jadi scared pulak kan...coz tapaknya yg licin tu boleh buat kita jatuh..Aku jer..dah berapa kali nak tebabooo...kat lantai..nasib baik sempat cover..kalau x..mcm nangka da....
Yang warna pink & itam sebelah tu..adalah Amy yg pilihkan..Dia kata simpan jer..x yah pakai pun..Dia suwoh beli banyak2 sbb...dia pening sbb aku cerewet nak beli selipar..waima selipar jepun pun..Aku nak ikut selera aku gak..Tapi ada betulnya ape yg dia kata..Ingat lagi masa aku nak g Langkawi bulan 5 ari tu...selipar x der..nak beli yang berkenan x der..yg cap2 ayam pun x der..makanya..melecetlah kaki ku akibat crocs yer..adoh haiii............
"kalau terpakai cam ner...laling? "akakakaakaka.....

6 ulasan:

lily lotus berkata...

kalaulah ada 6 kaki..kan senang citer :P

MY HEART berkata...

Dila,
Nak sepasang moleh? Karer pinky ittew... kalo ader karer pepel lagek molek sesado wakakakka...

daela berkata...

kak lily lotus-
uishh...tu dah mcm sotong dah tu...selisih...wakakakakaka...

my heart-
warne purple nan ado la...muft pink jer yg ada..PDI tu dark purple..

*ayu* berkata...

kaki ko size apa dik? bak mai sini sepasang! :P

cik syahira berkata...

assalamualaikum.

kelip-kelip mata.
cewahh..
suka la yg warna pink tu.
uishhhh..
tergoda sudah!

daela berkata...

kak ayu-
saya ni kaki size 7 klu brand vinnci..klu sepirit tu size 37..akakaakak..

cik syahira-

akakakaa...tu kelip2 dolly lah tu kan..