For More Info Click Here..

Iklan Berbayar

Selasa, 1 September 2009

::wow....sodap eh...!!!::

Halooo...salam Ramadhan yang ke-11..huh...Aku rasa cam pelik pulak kan...sbb dua ari ni aku x sempat nak hapdet blog..sbb aper??busy mar..kat umah beruk dah kena amik...saper amik??tuan tanah gedaung dah amik balik...dia pun nak guna kan..adatlah..meminjam..hiks..Pagi2 aku dapat email from oldfriend..gambau cake pulak tu..sodap lak..laju jer aku hapdet letak dalam blog...Aku dah kekurangan idea mar...kepala hotak aku jemm......!!!
Indahnya kalau dapat melantak cake pagi2 ni kan..bancuh lak air kopi..huii....nikmat seh..Tapi aku bukannya gemar sangat kat cake ni..suam2 kuku jer..ada makan..x der x der lak meroyan nak cari...
Aduh..namanya seindah rupanya...brownie cheese...ni kompom sedap..menjilat2 jari la kan..tengok jer cheese yg meleleh kat topnya tuh..huiii...berselera lahkan...korang jangan cuba nak JILAT MONITOR ni pulak...batal posa korang kang..ngeh3x..

cake white chocolate suci murni...wah...aku tambah sendirik jer suci murni tu...Ape pun..ni adalah ilustrasi jer...korang jangan tanya aku camner nak buat kek ni...Aku tatau...Aku pun kalau nk makan kek..g jer tunjuk kat SR..makanya...korang tunjuk jugak lah...hiks...Selamat menahan nafsu lapar....

11 ulasan:

Mimy Hamid berkata...

sahaja aku menahan nafsu kerana berpuasa..hehe aku siap peluk monitor gitewwwwww

Dee berkata...

sib baik aku x suka kek sangat..hehehe..

*ayu* berkata...

dila jahaaaatt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



*sambil lap air liur*

rosmona berkata...

hakak ni menguruskan pahala puase kiteorang sajer...
sib baik i coti..
bleh melantak kek pagi2 nih.. muehehehehe

sue berkata...

wei kek cheese 2 mmg pebret aku nih!!!
dah lama x mkn kek nih

cik syahira berkata...

assalamualaikum..

hi kak dila.
pengsan sekejap tgk gambar makanan yg lazat itu!

atty's berkata...

huhuhuh..mmg mabeless lah kek tuh ..

ina berkata...

Daela ko kenapa pagi-pagi ni.Acik kalau chese cake, jadi parkinson kalo tengok tak dapat makan.

Dancing Pena berkata...

aku nak makan kek no.1, no.3 & no. 4..jom ah wei makan kek!

daela berkata...

mimy-
hah??ko pelok PC?wakakaakaka...dasyat nya penagang kek ni yer..

kak dee-
hiks...samalah..tp klu yg sodap tu..terus suka..

kak ayu-
bukan papa jahat ker???ala..lagu fabulas cat tu..papa jangan papa jahat...hahahaha...

rosmona-
coti???weeeiiii..jom g mkn sesama..

sue-
ho.....ko mmg suka kek kan???

cik syahira-
pengsan???dik...bangun...

kak atty's-
betul2..menarik napsu tuk membelinya kan....

kak ina-
pakinson katanya....akakakakaka...

dancing pena-
boleh...kang dah abis bulan puasa ok??ngeh3x..ko jgn kempunan lak..

miss cloudy berkata...

wahhhh seriouss mcm nak jilat skrin tgk cheese tuuu.. hahaha...

anyway..saalam singgah...