For More Info Click Here..

Iklan Berbayar

Rabu, 9 September 2009

::FM ngan Kek Sarawak::

Hiks...Comei ark???friged magnet kat peti ais umah aku?ada burung 2 ekor..ada buah strawbery 2 biji..Ada handbeg, ada gambo kepala singa...tu semua pemberian from my friend..Cuma buah strawbery jer aku beli..last year aku g sana..Cameron Highland...Aku skang dah mula gila2 nak kumpol FM ni la...ni semua gara2 aku tgk kat blog Mimy..She loves FM jugak...
Burung dua ekor tu, sebenarnya aku kirim kat Sue si loving2 yang baru pulang dari Sarawak...bukan dia balik kampung yer...Dia g sana atas urusan kejer...So, sekali arung la kan...so, aku mintak dia belikan..bila aku nak bayar..dia kata, x payah bayar...dia mmg nk belikan tuk aku...weee...Thanks Sue...Ai love the Birds tu...
Yang FM beg tu..pemberian Kak Ayu The Sun..kalau x silap masa dia balik dr Bandung kot dia belikan...Thanks akk...Yg kepala singa tu...From Singapore..tu my kelik belikan masa dorang g sana...wah...suker2...saper2 yang nak g mana2 lagik2 nak g obe sea ker....dalam malaysia ker..sila bg tau aku..aku nak kirim FM..boleh ngak???bolehhhh...kan??
Wah..titiba tukar topik lak kan...ni kek Sarawak yang aku kirim kat Sue...Sue kata rasanya sedap..Aku blom sempat nak potong lagi..coz lepas amik kek kat umah dia smlm..balik umah terus tdo...hohoho...subuh2 bgn sahur minum milo segelas pastu sambung tdo semula...Nape titiba aku rasa mcm x cukup tdo jer ni..Apsal....haizzzz....ngantuk betul!!!

3 ulasan:

Mimy Hamid berkata...

alamak nama mak ok ...glam kejap/...nnt aku gi memana belikan ko ek

daela berkata...

wakakaka..bukan ker ko mmg glam nok??ni yg best ni...syg ko nok...wah..cam lesbo lak kan??hahahaha...

*ayu* berkata...

err... tu rose yg bg la dila ooii..

:D