For More Info Click Here..

Iklan Berbayar

Isnin, 28 September 2009

::Malam menjelang 1 Syawal::


Salam Syawal....Halooo...Masih dalam mood bercuti lagi kah korang skrg ni?Aku..seperti biasa...Dah mula busy tuk melakukan tugas...Ok, aku nk ulang balik citer2 raya kat korang semua...korang nmpk kan Afiq ngah happy go lucky jer tu kan..Yes..., this years afiq x beraya ngan kitorang, Maknanya abang aku yg sulong kena balik berhari raya kat kampung bininya kat MUAR, JOHOR...Maka..tinggallah aku 3 beradik jer yg beraya ngan mak & abah aku..


Tapi kitorang ada big event pas masa raya ke-3 nanti..So abang aku balik kelumpo teramat la cepat..tu yang dia kata..Afiq ni, kadang2 ada gak meniru aku..sawan camera mcm makngah nya..Pantang jer..nmpk pakai baju lawa sikit..mula la minta tangkap gambar dia..Baju kuning tu..kejap jer berupa baju...kang ada lah sisa2 coklat melekat kat baju dia...Apsal aku tulis mcm tu..sbb afiq mmg suka mentakedarah coklat..

Dah abis abg aku mintak maaf kat Mak & abah aku..time dorang nak balik kampung dah...Sedih jer...Afiq tu..Tapi kan...Aku gumbira...coz abang aku bagi duhet raya....yey....!!!Dapat duhet raya...Pas jer abang aku & famili gerak, adik2 aku ajak g kolumpo kat jalan TAR...wow...shopping last minit kata dorang...akakakaka...aku pun laju jer follow dorang...Mlm tu mmg sesak gila ngan umat manusia..x sempat pulak aku nk tangkap gambo...Pegi dalam pukul 10mlm, dalam pukul 2am kitorang balik...haiz...esok nk raya dah...mcm2 x prepair lagi nih...

2 ulasan:

rosmona berkata...

bile ari raya yg paling best ialah jadi budak2... semua org berebut2 nk bagi kite duit..

daela berkata...

betul2...ari tu paktam lupa nk bg hana duit raya yg akk kirim...x per..nnt akk jumpa akk bg eh...ahahahaha..