For More Info Click Here..

Iklan Berbayar

Jumaat, 4 September 2009

::Jahit Manik jom::

Salam Ramadhan kawan2....Today, sy dah x busy dah...free....weee....sumer kojer dah siap..x der aku nk risau2 lagik..boleh happy2 balik...okies..Kowang suka menjahit x? last year pun aku buat jugak aktiviti ni...tapi ngan kak cik....wink2...kak cik nak balik dah dari Khidmat Negara..ingat dia lagi x???dia disini..

Opsss.....ni, beads tahun lepas..masih ada mar...aku still simpan..walaupun tuk jahit baju sendirikan...bead sepeket adalah mahal harganya yer kawan2..tu pasal la kalau korang tempah baju yg nak jahit bead kena cekik dek tukang jahit bead...lagi2 nak bagai2 warna...huuuuu....menjerit poket korang kang....

Upsss....korang abaikan jer gambo baju tu yer....sape punya baju raya kan?????Tu contoh jer tu...Tahun ni..aku try buat bead tabur yer...sbb aku tgk kat luar tu..ramai nau yg tempah bead cam gini ka...sampai ke leher baju pun dorang buat..huii...aku respek la sape yg buat cam tu...sakit pinggang beb...Aku jahit pun amik masa tau..baru sebelah tangan yang siap...lagi sebelah..bilalah kan?????

7 ulasan:

Mimy Hamid berkata...

aku pemalas jahit manik..tak penyabar..rela aku hntr tempah..hehe

*ayu* berkata...

go dila go!
:P


nak tempah free, aci?

Lyn Yusoff berkata...

nak tempah boleh tak??
lyn tak reti sgt.. hehehe

Umi Rose berkata...

pandai dila jahit beads..kak rose senang..beli jer baju or kain yg dah siap ada beads..huhu

Dee berkata...

rajinnya..

sue berkata...

baju aku pun blm g jahit manik2 nih

daela berkata...

mimy-
ahahaha...aku pun rela jer klu murah..ni mahal sgt la...klu dh 3 pasang nk tempah..wa....nanges aku byr kang..

kak ayu-
weeeiiii...dah siap tau..baru dila reply komen kowang..

lyn yusoff-
akakakaa...x berani nak amik tempahan lagi..ngah belajar lg nih..

kak rose-
hahaha...belajar sikit2..

kak dee-
rajin....adakalanya malas gak..

sue-
baju ko dah siap ke blom???ahahaha..