For More Info Click Here..

Iklan Berbayar

Rabu, 30 September 2009

::Selamat Bertunang Dilah Kecik::


Salam 11 Syawal beb...Okies, today n3 aku pasal BERTUNANG...bukan aku la...but kezen aku..Pada 2 Syawal yang lepas, kitorang 1 family berbondong2 g Pahang tuk menghadiri majlis pertunangan LAH kecik nagn jejaka pilihan nya..Family aku g konvoi mlm tu..Maklum jer la...Kaum kerabat semua x der yg kecik2 kan..Masing2 memandu sendiri..Aku???isshhh..sasah adik aku yg bawakkan...Aku x der lesen keter mar...

Cer kowang tgk muka LAH kecik tu??Somel x aku make-up kan dia..hamboiii...Aku dah reti make-up kan org..yey!!!Aku test market jer tu...Padahal cincai jer kan..LAH kecik request x mo tebal2, x mo over make-up coz dia seorang yg simple-miple orgnya..Jadi ikutkan jer la..Kalau ikut aku, nk jer aku pakaikan contact lens, bulu mata tebal2 macam Kak Red kan cantik...Ada ker dia kata kalau pakai bulu mata palsu tebal2 macam Tetaguk?korang tau tetaguk x?Tetaguk ni adalah burung Hantu @ Owl gitu..Tetaguk ni bahasa banjar..Ape lah...kira dia pun kata aku ni burung hantu la..tu jugak kan...???





Ewah2...cucu nenek nih...rindu sangat sampai x mo makan kat umah Wan dia kat Johor tu...My bro balik KL terus singgah umah aku sbb afiq rindu nenek..Sampai suap makan nasik pun nak nenek jugak..Aku nak suapkan dia tamau...huiii...very3x tau budak tecik nih...My bro kata kat sini baru lah nk makan...kalau kat sana x mkn langsung, bila dia lapar dia mintak susu tu jer...Sian Afiq kan...Ni pict masa Otw g Pahang..Sebelah tu acu..Acu sgt the bulat boy...Pipi dia selalu jadi mangsa cubitan Afiq..Sian Acu kan...

6 ulasan:

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ berkata...

ramai orang bertunang time raya

daela bila lagi?

hehhehhe

pearl'E.J berkata...

1st time dengar tetaguk nih yang...

daela berkata...

kak ej-

Hiks...ni bahasa banjar la kak EJ..hahaha...sy pun memula dengar mak sy ckp pun sy dok gelak2 gak..bunyik cam pelik jer kan...

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ berkata...

tahniah2....
selamat bertunang

lily lotus berkata...

congrates...

lily lotus berkata...

congrates...