For More Info Click Here..

Iklan Berbayar

Jumaat, 25 September 2009

RAMBUT HALI LAYA...



Salam kawan2...Hari ni hari Jumaat tau...Aku dah start keje today...Wahhhh....masih bermalas-malasan lagi nih...Pagi td, bukan main susah la nak bangun g keje kan...Ate..dah cuti lama...bukan main best peluk bantal bucuk aku...uiiii..aku ada bantal bucuk...ahahahaha...Okies...story mory aku ari ni ada lah...berkaitan ngan rambut..Actually aku bersyukur coz dilahirkan ngan rambut yang cantik...x lurus sangat..ikal mayang cam tu la..Tapi, aku ni ada tabiat yang agak keji pulak tahun ni...


Pastu, bakal adik ipar aku ajak temankan dia p blow rambut nya...Kat salon???huiii...aku pun setuju lah nk teman kan..tu pun dekjan yang antakan...


Ha..ni lah orang nya kak cik ..Dia nak wash n blow jer...Aku pulak g gatai2 mulut pi tanya untie tu..berapa hengget kalau curl kan rambut..Pastu untie tu kata below 100 marr...aku pun g la ckp..x boleh minta murah lagi ker..dalam 60 ker...pastu untie tu cong-ceng2 ngan staff dia kat sana..Aku mana faham mar...dia cakap cino la...Pastu..turn aku la..yang kengkonon nak wash & blow gak..tup2 untie tu kata boleh la..klu nk curlkan dlm 60 inggit tu...wow...super gelejat aku nk curl kan hambut...Amy x tatau k...aku buat rahsia2..


Half curl jer...ni lah hasil nya...Amacam???tomei ark??? huiii...Aku x rasa sikit comei pun...Walaupun akk ipar aku cakap cantik la..cute la...Aper x nya...Rasa macam ada sarang tebuan kat kepala hotak aku la...Rimas giler aku rasa..x sabar nak kasik lurus balik...petang ni..lepas balik keje...Aku nak kasi lurus balik...x sanggup nak dating ngan rambut ala2 afro gini tau...semak....!!!!!


Huii..tu senyuman dalam paksa tu...rambut gua kelinting..Amy panggil gua kelinting...wahhh..x sanggup...cepat la balik...aku nak g salon balik.....sob3x....(pipi ai macam makin bulat jer kan...tu semua rambut kelinting punya pasal....)

4 ulasan:

miMiE aZim@Sk ^V^ berkata...

mcm doll la dear.. cumellllllllll

rosmona berkata...

hahahaha... sekali tersalah make over daa..

Mimy Hamid berkata...

waa sudah kelinting lol...heehhe rambut raya la ko..aku ni rambut raya kemana hampehhhhhhh sedih ok fringe pendek giler

Madam Casper berkata...

cantik aihhhh...ok per rambut raya