For More Info Click Here..

Iklan Berbayar

Khamis, 10 September 2009

Adik2..ucap terima kasih kat Acik...



wee.....Syok ark tajuk n3 aku ari ni???kalau adik aku bacer..berbulu jer kan....akakakakaka....ni gf adik aku arul..Dia ni tinggi lampai..kalau aku jalan ngan dia...segan..sbb dia tinggi melangit..aku pendek..Adik aku open table for my Famili & untie family aku berbuka puasa kat chiken hartz Sunway Pyramid week lepas..mudah2 bertambah murah rezki ko arul...

Ni ha.. baru pict tuan tanah...wah...banyak dia amik lauk..aku amik sikit2 jer..sbb dah tau dah..kalau melantak buffet ni.boleh amik ulang2 kan.... tmpt tu pax sbb murah kan..tempat ni kira murah jugak la..dalam RM26++ per head..so..adik aku book tuk 13 pax..haa....


Adik aku ckp, kang kalau dah sampai sana, terus amik food..kang boleh langak2 jer...x pun amik air later jer...sbb kat sana mmg penuh..full booking ko..adik aku sampai g sana bayar dulu baru pick kitorang..walaupun umah mmg sekangkang nyet kan....

Masa ni lagi 2-3 minit jer Azan tuk berbuka..masing2 lapar...Uncle n untie aku dtg from Sepang tu, coz nak joint berbuka poser sekali...best ark???herm....masing2 dah x sabar nak makan...Aku advice kowang..kalau korang dtg sini nk berbuka, korang dtg awal sikit..pastu pick food awal...pastu korang x yah Q nak amik food..Masa aku g sana tu...wow...ramai nau umat nusia Q nak amik food...Sampai adalah Warga asing yg mcm marah sbb food abis kan...dorang x puasa..yg sibuk gak nk g mkn time berbuka tu apehal???pastu dia bising2 pulak...sian budak2 kat dlm restoran tu...kena tiau..x baik tau....

Tengok....abis licin famili aku kerje kan....bagus....sbb x membazir...amik sikit2 jer...kalau abis topu lagi...Amin...selesai tu...edisi soping pulak....Aku x soping..tp adik2 aku la...sedih jer bunyik nya kan....

5 ulasan:

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ berkata...

best nyer berbuka puasa dengan sanak saudara...

hehehhehe

Mimy Hamid berkata...

eh murah gak ek buffet makannya..nk try..chicken hartz sunway ek..sedap tak?? berbaloi?

pearl'E.J berkata...

28++ kalau dah 13 org, berapa dah tuuu... uihh murah rezeki dia kannn... :)

Lyn Yusoff berkata...

bestnyer bbuka ramai2...
sure meriah kan...

atty's berkata...

murah rezeki org yg banjer..