For More Info Click Here..

Iklan Berbayar

Selasa, 29 September 2009

1 Syawal 1430H


Weee....Salam Sayang u all...Ni la gambo ai with my family pagi raya tu...Serba biru kan??Apsal warna baju aku nmpk tua jer??Tapi still biru kan?masih dalam T&C kan...mak aku x kata pun kena beli warna biru muda(walaupun sue yang belikan..)..janji biru jer kan...Sudahnya..aku sorang jer yg agak ganjil warna nya..pada ari tu..X cukup korum la...tahun depan adalah semuanya..Moga2kan..Hari 1st raya tu, aku n famili x g mana2 pun..Tunggu orng datang jer..Kalau korang nak tahu..walaupun aku beraya kat KL, still ramai jer org tau..(ayat nk sedapkan hati kah...?)My uncle &  famili from abah side datang menziarahi kitorang...terharu gak..Walaupun sering berjumpa, tapi feel raya tu, tetap lain kan?Mak aku masak ketupat segera, soto, rendang daging dendeng hitam, kuah kacang, Ayam masak serai..Lemang pulak, adik aku beli kat kg. medan..Huii..terbaik la kan...Pas makan tido..pas bgn tido makan...



Adoi...Aku lupa lak nk bergamba ngan abah..tapi aku tempek aku bergambar ngan Mak, arul & adik jer lah yer..Pas jer org balik, aku masuk bilik bummm....tdo..qado tido lah katakan..Kalau korang nak tau, afiq asyik2 call mak aku..rindu katanya..huii...Aku pun rindu afiq gak sebenarnya...!!!

5 ulasan:

sue berkata...

wah ..sedondon biru..
color pebret aku nih...tp raya nie xde bj color biru pung!!!!huahuahu

rosmona berkata...

biru? bile la tema nk kaler biru ni? lambat lagi kot...

p/s : anak dara tak elok tido siang2 bute tau..

Lyn Yusoff berkata...

my fav color is blue..
so every year mesti ada color blue... klu tak meroyaan.. hahahha

bulu pelesu pakai tak??
i pakai jap jer.. nak sesi maaf2 kena lah tanggal.. klu dak nnti jauh jer.. hehhee

Dancing Pena berkata...

beraya umah daela, mee kari sedap sedap sedap! hehehe

atty's berkata...

selamat hari raya daela..