For More Info Click Here..

Iklan Berbayar

Jumaat, 11 September 2009

::La Senza::

Vavavavava....La Senza yer...???ups...ni n3 tuk org pompuan jer...Ada ker Org laki2 baca blog aku nih??ishh...lantak la kan...Okies..ni adalah hasil rembatan yg ker dua , 2 bulan lepas sopin kat sini jugak..Walaupun masih ada yg x pakai..tapi akibat tamak haloba...beli jer tuk tambah koleksi..koleksi yer??

Harga runtuhnya..membuatkan aku nak beli belah kat sini selalu..(ishhh...runtuh ker rege nyer???)Okies..aper yang aku snap ni bukan lah yg aku beli...sajer2 jer kongsi ngan korang..kat sunway ni lain tmpt dia susun..kat KLCC lain..kat OU lain..wakakakaka...boleh cam tu?hargenya..aku x la pulak riki2 kat tmpt2 tu...kak red...???la senza kat KLCC ada sale ark....???(ala2 menjerit nih..)

Suka tul aku tgk tmpt tutup mata tu...Ape ker nama nya..Aku tatau la korang panggil aper...Yang warna itam tu yg best..soft jer material nya...tu kalau korang x tdo gak...tatau la kan..Harganya rm49 cam tu la...

Hiks...ni aku tunjuk satu jer tau..Lain2 x muleh..ruhsia...akakakakaka....if korang buy 5pcs only rm89..pastu ada yg 3pcs rm99...ni tuk underware yer..so..korang boleh pilih corak aper yg berkenan kat hati..sexy2 ko bra & underware nya...warna2 pun santek2 gak...Aper lagi....Terjah La..............

7 ulasan:

*ayu* berkata...

la senza!
la la la!

:P

Dee berkata...

mahal tu la senza..

Lyn Yusoff berkata...

baru shopping kt la senza last week..
mau shopping lagi.. mau cari spentot.. hhahaha

Mimy Hamid berkata...

wah ko berani mati kan entry..tapi fakta takleh dipisahkan..kalau pisah dari badan bukan pompuan namanya

pearl'E.J berkata...

kannnnnn... mmg tomey2 yg dok ada kat situ..;)

rosmona berkata...

sepentot... sepentot..
nape asyik entry sepentot je 2-3 arini??

Dancing Pena berkata...

Sexy *Meeoowww*