For More Info Click Here..

Iklan Berbayar

Sabtu, 5 September 2009

::P.A.V.I.L.I.O.N::



What do u do if u boring??shopping whitout money???wow..women can not rr....lagi..kalau tgk baju cantik la...sumer nak beli..ade jer yang berkenan kat hati...bukan aku sorang jer tau yg cam tu...bf aku pun sama gak...Laling..soe.....
Aku ni jarang2 g tempat yang bernama PAVILION ni..walaupun aku mmg orang kolumpo kan...Sbb jalan jem...kalau x der sbb nak g sana...x mo la...g sana...Habis2 pun..aku suka port kt sunway pyramid...(wah...jiran aku ni...) x pun MV..


Korang kenal saper ni???ni la Bf aku...orgnya pemalu...pastu kalau suh amik gambo...hurm...lari jauh tinggalkan aku...dia dah bg tau aku..yg dia x mo aku masukkan pict dia dalam blog aku..tuk 3 bulan ni...waa....mana buleh...Aku senyap2 jer snap gambo dia kan..pastu publish kan...wah....kalau dia baca....kang..dia jeling keras kat aku...So...baik aku bg tau dia...nama dia Amy..dia dah dok kat KL...yey...dah lama dia tinggalkan aku...tinggal??no...kitorang PJJ..sape yg tau tu..tau lah yer..

Ok...aku rasa ni la yg aku boring kalau g x der uwang...jalan sajer..x beli ape2 pung..sedih..tapi aku sempat pau amy legging..tapi segan pulak nak pakai...nanti lah, dah kurus sikit aku pakai lah..weeeee....malu!!!!

Masa nak balik, aku nmpk pulak air pancut ni..so..kuarkan le hp, snap gambo air pancut twarna-warni tu..sibuk lak mamat baju kuning tu interprem kat depan tu..aku pun dah macam tourism kan..sikit2 bergambo...kata blogger kan...harus lah...mesti org2 sekeling kata aku spesis jakun...lantaklah..

3 ulasan:

*ayu* berkata...

bila ni dila?

aPpLe+MiNt+LaDy berkata...

legging????
wahhh..must di bold ayat itu..
mesti nmpk tecik kan kaki..
akakkakaka...

Dancing Pena berkata...

Pavillion. Masuk sekali je hari tu makan dgn client. To think that Pavillion tu bekas tapak sekolah aku dulu, rasa mcm betray seluruh keturunan lak ..hahhahaha padanlah bebudak tu panggil aku psiko and mental.