For More Info Click Here..

Iklan Berbayar

Ahad, 13 September 2009

Suatu Senja D' Sunway....

Salam beb....this week aku rasakan...dah banyak kali aku cer pasal sunway pyramid..toi ark??korang bohsan x??Aku......erm...bohsan gak..tapi lagi bosan g MV tau...korang tau MV tu kat mana???still dlm KL gak...aku sgt bercinta kalau nak g sana naik keta....sbb??parking terhamatlah padat yer...layan moto gak best...(nak sedapkan hati lah ni....weeee....)ok, ni aku nak berbuka ngan laling aku kat sana lah.nk g flamingsteamboat..but still paxx ngan umat manusia..dah buat call reservation pun till full...padahal aku book dlm pukul2 ptg tu...imagine sikit punya ramai la nk book tuk berbuka kat sana..Ape2 pun kami masih x der rezeki kat sana.....sedih x weii???

Tengah pikir2 nak makan aper tuk berbuka, ada call from amy friend...guna 3G lagi...yer..wah...bestnya teknology skrg ni..Bangga tau...Korang nak tau saper org  nya??UDA..dia pun friend aku gak..memula aku kenal dia..aku panggil dia abang...tapi..yg sebenarnya, aku lagik tua dari dia...wakakakaka...soe uda..aku ingat aku sangat muda dr ko...Dia turun KL ngan gf nya..soping gitu...Dia ni dok kat Sg. Behrang...gelejat soping sampai SP..x per..asal korang bahagia..Uda offer aku ngan amy berbuka bersama2..btw, masa tu dah nk sangat azan Mahgrib..makanya..kitorang amy pilih minum air jer dulu..kendian baru makan..


Makan aper pas tu...?jap2...nak tdo dulu...esok nak sahur..later k.......

3 ulasan:

Dancing Pena berkata...

wah wah...soping sakan nih hehehhe

Mimy Hamid berkata...

semapt ko berbuka ngan cik abang..bila nak double date ni

rosmona berkata...

sian org tu.. kena la minum air kosong dulu sementara tunggu seat kosong..huhuhu..