For More Info Click Here..

Iklan Berbayar

Isnin, 7 September 2009

F.A.K.E E.Y.E.L.A.S.H.E.S

Haloo...ni bukan iklan ubat gigi tau...Ataupun iklan lipstik avon @ revlon...x...ni pasal aku nak tunjuk kat hangpa semua..yg aku nak kuar, den guna bulu mata palsu...rasa berat jer mata aku..that y..aku rasa aku kena buka mata luas2kan...kalau x buka...terus tertutup la mata aku kang..best jugak tau guna ni...ni aku suh Farah future SIL aku yang pakaikan...ooo...aku dah berani pakai benda alah ni...fake eyelashes ni adalah perberian dari REDGLOW yang dulu..aku masih simpan lagi...ternyata mmg best..upppss...korang daah menghadiri class make-up anjuran redglow???blom???terjah kat sini okey...

Wow....anyah look comei pakai bulu mata palsu Eja..(matiklah aku kena keji coz puji dirikan..)hahahha...Eja kalau berlakon citer sedih pun tetep maintain guna bulu mata palsu ko...ai likee.......

5 ulasan:

aPpLe+MiNt+LaDy berkata...

mcm rozita che wan a pulek yg ateh 2..

Lyn Yusoff berkata...

cantik uolssss :)

daela berkata...

applemintlady-
uii...mana ada...akakaka...

lyn yusoff-
thanks lyn..malu ai...

Mr & Mrs MonDoK berkata...

.:: Walaweiii... Phewwwiiittt!!! Awek mana nie... Cun tak hengatttt!!! Nanti raye mekap cenggini, harus mak mertua pandang tak berkelip... Hiks!!! ::.

daela berkata...

Ladyinred-
pewwiiiittttt...akakakaka....tocei2..tp x bley lawan bulu mata awak..coz awknya ori...sy punya palesu...