For More Info Click Here..

Iklan Berbayar

Rabu, 14 Oktober 2009

::Lurus-Onitsuka-Tak der Kepala::


Salam Pagi yang gelap u oll...Sure kalau cuti2 ni..tengah tarik selimut punya kan???Ai...??uiii..pagi2 lagi dah sampai offc u...Kalau lambat kang jalan Jemmmmmmmmmm......x suka...ari ni ai tumpang bff ai..ker hari2 ai tumpang nih?Thank u bff aii...Okies..Ingat x masa ari raya tu ai ada kelinting ghambut??Eiii...pasni x mo dah buat lagi..kalau buat pun nk buat mcm ni jer...Hiks..cute ko...confirm pas cuci back to normal kan??Ni la ghambut baru ai..(eehhh...baru ker??)janji ai dah tayang kat blog kan??Masa ni...ai ngah tengah tunggu laling ai..weee...merah mak ngah x lipstik ai tu...padahal lips gloss free jer tu..

After pick-up ai..we deside nak g Garden MDV..padahal park 1 tempat jer kan ngan MDV..lama betul x merayau kat sana..Bulan puasa langsung x g..sbb x der benda yg nak cari kat sana kan..So, jalan punya jalan..Laling ai masih x jumpa benda yang dihajatkan..So, tapak kaki ai dah sakit...ni gara2 pakai wedges  la ni..Last2 masuk balik dalam MDV..wahhh jumpa...ni dia..ONITSUKA TIGER buruan laling ai..Ai amat la X berkenan ngan kasut gini..dah lama gak dok ushar2 kasut brand nih..Akhirnya..ai berjaya jugak suh dia beli kasut baru..nice kan??harga....uppsss...sila semak kat kedai sendiri yerrrr.....!!!

Setelah puas ronda2, pusing2 dalam mall, kitorang lepak kat bawah...sekali kat parking keter..Sambil2 borak2..korang nak tau ark naper laling ai bergambor x der kepala???Dia cakap...dia x mo ada gambar dia dalam blog...tapi dulik kan...dia bukannya selalu nak jengah2 blog ai pun..dia busy dh skrg ni..nk dating pun weekend jerkan..haaaaaaaaa........larikkkkkkkkkkkk....!!!

11 ulasan:

yatie sawanila berkata...

macam dah lama tak pergi MDV sejak benti kerja kalau tak dulu hari hari kat situ maklumlah opis kat MDV..anything new kat sana??? nak pi sorang malas...malas drive

AngahSayang2314 berkata...

wah...laling2 lagi beli lagi dekla...

Lyn Yusoff berkata...

selamat berdating..
hehehe

Dee berkata...

gi mid eh..sib baik x bertembung..hehehe..kalo tidak kenalah blanja dee mkan...

pearl'E.J berkata...

yang, bagi k.ej laa kan, awak rambut lurus lagi cantik... :)

lily lotus berkata...

sian dia..pic tanpa kepala jer dibubuh..hehe

daela berkata...

kak yatie sawanila-
ooh...akk keje kat sana?x der aper yg baru pun..ttp mcm tu gak..bawak duit banyak best la...

lyn-
thanks lyn...dah abis dating pun..

kak dee-
uii..klu dila nmpk kak dee, dila larik jauh2..ahahahhahaa...

KAK EJ-
ishh..shy2 la...sy pun sebenarnya suka rambut lurus tu..

kak lily-
tu la...susah sgt nk amik gambar kan..

Mimy Hamid berkata...

lurus nampak kurus..yeahhhhh

Dancing Pena berkata...

lama dah tak pi mid valley. Sesak sangat lah. malas nak dok berebut2. Skrg lepak OU High street je.

daela berkata...

mimy-
tu la..muka jer nmpk kurus mimy..badan still bulat lagik..adohaiii...

Dancing pena-
betul2...aku klu x der benda nk g sana..aku x hengeng g sana..baik lepak sunway pyramid jer..sasah sebelah umah..kan..

ayu berkata...

Salam..

mak aihh lama gilerr sey tak dtg jenguk2 sini... inipun sbb big boss xde hahahaahahah..

dila...canteklaaaaaa...pandainyaaa mekap....jeles i....kena berguru ni...

Ayu tau harga kasut tu..mmg mahal giloss beb! cincai2 pun rm500 gak laaahhh x pun lebeh kan dila???