For More Info Click Here..

Iklan Berbayar

Khamis, 29 Oktober 2009

MNG & LEVI'S


Morning U all...Hua....indahnya rasa kalau internet kat offc aku pagi2 ni OK selalu..Buat sakit hati jer tau kalau dtg keje but internet down..Sumer keje pending..Aku nak berbelog pun x muleh...hehehehe....Okies..Aku dah lama x membeli belah tuk diri sendiri since raya ari tuh..Raya pun org belikan baju rayakan...?So, aku ngan amy pas balik keje ari jumaat, larik g SYP jap..den soping..Aku beli baju kat MNG jer..Aku x beli baju kat Ed Hardy walaupun, hati aku gelejat nak gak baju bling2 ala2 Puff Daddy tu kan...(tapi len kali jer lah...)aku pujuk hati sendirik ok..Aku beli Cardigan itam & t-shirt putih..herm..cantik x?hua3x..

Mamat x der kepala ni soping kat LEVI'S..jenuh pusing2 kat kedai bagai2..Macam2 baju dia cuba..naik letih aku melayan..last2 dia pilih kat butik ni jer la..Still dalam term kan?nak baju lengan panjang..!!still nice..yang peting MERAH..ahahahaha...

6 ulasan:

Mimy Hamid berkata...

mng gitu...auww kalau aku masuk mng feeling badan xs..ahahah...mak tak leh masuk noks...beli handbag & purse je la..nasib...hahaha

applemintlady berkata...

comel..
tp ite xgj ag...
so xdo soping..
huk2..

Dee berkata...

cantik baju tu..

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ berkata...

++ baju chantek....++

rosmona berkata...

i like pic yg puluk patung tuh...

*ayu the sun* berkata...

sopink tak ajaaakkk!!!!