For More Info Click Here..

Iklan Berbayar

Isnin, 12 Oktober 2009

Gambar Majlis Silaturahim lagik....


wa....ni bukan bunga sirih junjung tau..Ni masa majlis silaturrahim ni..Siap ada bunga idup..waaa...ai like..kowang agak2 aku dapat amik bunga ni x masa nk balik?haaaaaa......jawap...jawap...!!!



Dari kiri Dalynn, Puan Z & son, Ezi The Brown KEBAYA, Kak watie with green KEBAYA, Aku yang gebu & Sue..Wah...x abis2 posing...naik menyampah org yg tolong amikkan gambo agaknya..tu belum lagi photografer yang punya snap lagik..huiii..bersepah2 gambo kan???


Ezi & Sue..ai like this pict..


Shazleen With ai..Nice blue KEBAYA shazz...!!

Smile...

And..smile again..

hah???Both my bro ada??Mmg..mak ngan abah aku pun aku jemput dorang datang..Cik Al-Farano pun ada gak..blog dia dah nk berkubur kot..asyik x hapdet jer..amboi..kata kat orang aku nikan...mcm la aku ni rajin sgt.."ala kak..bukan x mo hapdet la...kita busy..!!" ni jer la jawapan dia setiap kali aku tanya..ker jawapan kita sama???larikkkkkkkkk...........................

Majlis Silaturrahim berakhir lewat petang..thank to all the guest yg datang...

5 ulasan:

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ berkata...

chantek nyer bunga tu...

hehhehe mesti ambik kan?

=]

lily lotus berkata...

suka nama majlis ni..sgt kemelayuan

pearl'E.J berkata...

yang, k.ej rasa2 tu awak ambil laa bawak balik... hehehe... betul takk?? ;D

daela berkata...

yanie putrajaya-
hahahaha...mmg amik, sekuntum jer..

kak lily lotus-
betul tu kak..ada kelainannya..

kak EJ-
ahahahaha...malunya...sy suh kwn sy cilokkan tuk saya...sekuntum ja...

ayu berkata...

Lorrr x sempat nk amik pic kita berdua ari tu...

tapi apepun nak ucapkan ribuan terima kaseh sbb dila n staff ofis yg lain sanggup turun padang bg memeriahkan lagi open house kita ari tu,,

penat..tp sgt berpuas hati...heheheheehhehehe