For More Info Click Here..

Iklan Berbayar

Jumaat, 2 Oktober 2009

Rimmel, Duit Raya & bla...bla...bla..


1st ni hakak nak ucapkan ribuan terima kasih pada Astro & Redmummy yang sudi panggil hakak sebagai jemputan tuk Project Alpha tempoh hari(korang dah undi tuk vote kak red)...Bukan hakak sorang jer yer dek non..kak rose, sid pun ada gak..Tapi kak ayu ngan yanok x dak...x per janji tempias2 tu tetap ada kan...GBM tetap kitorang bawak jugak..kan..Apsal hakak letak letak Rimmel punya make-up?Dan-dan jer tau...Coz, hakak baru dapat from sid..Walaupun kak red dah lama bagi kat hakak..tapi hakak x sempat nk jumpa dorang...Last2 sid gak tolong hantarkan kat offc hakak..ingat x sempat gak hakak melaram masa hari raya td...Product ni best u all...Hakak suka mascara, lipgloss, lipstic n blusher tu...semuanya superb:)..thanks Rimmel..Pastu korang ingat x yg hakak gatai2 p kelinting kan hambut??pastu hakak g luruskan pulak kan...dan-dan jer hakak pakai Ultra Shine Serum tu...wow...berkilat2 rambut hakak yg lurus tu..terserlah ke-shining ngan nya...yang 2 lagi hakak x cuba..kang cuba, hakak bg tau okies...



Tiap2 tahun hakak akan tukar duit raya dan semua duit yg hakak tukar tu..bulat2 bagi kat mak hakak..So, mak hakak akan agihkan pada budak2 kecik yg datang beraya kat umah..X pun kalau mak hakak beraya kat luar, dia pun bagi gak tuk sepupu sepapat hakak yg kecik2 tu..tapi..kalau rezeki tu ada...x kemana kan...


Ni lah rezeki yang hakak dapat masa ari raya tu...Special from person yang bagi..N hakak pun dapat sehelai baju t-Shirt Adidas from My Best Friend..Kak Hanis..Thanks u banyak2..Duit raya lak..2nd boss hakak pun ada bagi, bf hakak, future MIL pun ada bagi n..yg x disangka2..my big bro& SIL pun bagi...weeee....moga murah rezeki kalian....AMIN..

6 ulasan:

Mimy Hamid berkata...

untung ko dah besor ni dpt duit raya..jom ar share ngan aku..buleh gitu??

AngahSayang2314 berkata...

fuh bole bagi dek la... bila nak datang umah saba...

pearl'E.J berkata...

yang, dapat tak address??

Lyn Yusoff berkata...

dah besau2 pun dpt duit raya erkk..
bestnyer...

*ayu* berkata...

guest artist! :P

daela berkata...

mimy-
hah..aku suh ko dtg umah pun ko tak dtg2 lagi..bila nk dtg umah aku ni nok???

Angah-
tatau lagik la...nnt la...bila aku senang2...

kak ej-
x der pun kak...akk anta kat email sy ker??

lyn-
hahahaa...tu la...malu ai lyn..

kak ayu-
guest artis...huiii....x rela..ahahahaha...