For More Info Click Here..

Iklan Berbayar

Khamis, 22 Oktober 2009

Bestnya.....


Ha....Korang cantik betul kan bedroom ni..Ni aku tgk kat sini..mmg hiasan dalaman nya terbaik la korang..Mana tau kot2 korang ada nk design ala2 gini kan..Korang boleh gak grab dr sana..Macam2 dok ada kat link tu...Tapi dalam tu ada gambau cik an****..korang jangan ingat aku suka tgk gambau tu pulak..tu dorang yg letak..bukan aku...


Eh...apsal aku dok suka katil yg ada tiang jer ni..??hiks...ko tengok la kaki katil tu..takut la aku nk beli..ate, org besau, kaki katil kecik...adalah cepat roboh aku rasa...aper pun aku suka design mcm ni...Aku suka jer...x bermakna aku nk beli...ahahahaha...

4 ulasan:

Mimy Hamid berkata...

aii nok ngidam katil kawen ke??

applemintlady berkata...

bed frame dia sm cm kite ar..
cume kite punge kayu..
ada langsir gak wane putih..
hiks..

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ berkata...

uish
syok nyer kalau dapat bilik cenggini

leh main kejar2 dengan orang tersayang

oppsss.....hehhehehhe

=D

Al-Qolamun berkata...

sexy nye bilik tido ni, dila! aku pun nak gak ah...pi beli kat Yoville!