For More Info Click Here..

Iklan Berbayar

Isnin, 12 Oktober 2009

::Majlis Silaturrahim::


Salam u all...Lama x hapdet blog aku ni kan..Aku masih lagi tahap kemalasan terlampau...Okies, aku nk citer pasal Open House Company aku yg diberi nama Majlis Silaturrahim..Actually, aku masih lagi dalam keadaan keletihan...Walaupun bukan aku & kawan2 aku yg masak..namun keletihan menjadi penyambut tetamu amatlah meletihkan...Tapi seronok kan...


Ni antara minah2 & mamat2 gedik berposing..Masa ni Guest masih x datang lagi..kitorang boleh la senyum2 tayang gigi..buat lawak kat pokok bunga...boleh duduk kat meja guest kan...food semua dah disajikan..tunggu kena ngappp jer kan...Menu yang disajikan antaranya..Roasted Lamb(huiii aku makan banyak lamb ni jer masa ari tu..)Kue tiew goreng, sate, Yong tau fu, nasi Impit, lemang, ABC, buah-buahan, ECT...Aku mmg x jamah semua makanan, walaupun dalam hati gelojak nak rasa semua kan..Aku cuma mkn kue tiew ngan lamb jer...Super sedap Kambing Panggang tu..!!!Pastu balik umah pening lalat...ahahahaha...


Weee....Comei2 ark?Ni sebahagian dari kawan2 offc aku...Ni tahun 1st aku joint dalam Company aku, sangat gembira aku keje ngan dorang ni...Okies..cukup sampai sini jer...nnt aku hapdet lagi kalau aku rajin...daaa..!!!!

4 ulasan:

sue berkata...

erk muke aku pun ada lak!!!!!

Dancing Pena berkata...

muke aku pun ader lak. hahah

nurichinta77 berkata...

alahaiii... lawanye aku! Bestnye tgk gamba2 nih.. sayyyaaaaangggg u allss!!! aku jer nih, ntah biler nk hupdate... hmmpphhh!

daela berkata...

sue-
hahaha...mana ada muka ko la...perasaan ko jer tu...hiks..

dancing pena-
ahah...glamer sikit kan..

nurichinta77-
huiii....ko mmg lawa kak wati...ahahahaha....