For More Info Click Here..

Iklan Berbayar

Rabu, 7 Oktober 2009

2 become 1



Selamat Hari Raya & Selamat Hari Jadi....hiksss....Pada Kak Rose & Yanok...walaupun kak rose agak belated birthdaynya n Yanok agak awal sgt sambut majlis nya...Semoga Kalian bergembira & sihat selalu...Okey...wow....this week aku teramat malas nak menaip tuk buat blog ni...Apsal lah aku teramat malas skrg ni yeh???Aku x buat pun auto publish...Aku malas...Tapi aku akan berusaha tuk memajukan diri...kan...Yan kan...Akakakaka....


Hooo....Korang kenal tu tangan saper yg melintas dlm camera aku tu?huh...tangan si Sid la...Dia ngan amik amik rendang daging PADANG huh...terbaik wok......Aku yg ngah diet pun cuba tuk menahan..tapi tersasar akhirnya...Ahahahahaha..KFC sponser by kak rose...yer kwn2..Sbb sepatutnya kak rose bawakkan kitorang sotong sambal..tapi tertinggal..Aku pun dah siapkan biskut tart nenas tuk dorang, tapi sbb tukar motor punya pasal, cicir lam moto aku...x per...


Kek pulak sponser by Redmummy.com...buatan mama chak cupcake...SEDAP!!!Lama x jumpa dorang ni actually...Rasa cam sebulan gak kitorang x berjumpa..walaupun hari2 berjemaah..tapi feel jumpa lagi best kan...

Taraaaa....Full korum..lengkap, x der pun yang tercicir..Korang tertanya2 y kak red x pakai baju kurung eh??Kak Red sebenarnya baru saja pulang dari Satu majlis...dia kata dia ada bawak spare baju kurung dlm beg, tapi malas dah nk tukar..."Ayu, akk nak pinjam jubah ayu..............."Akakakakakaka...labuh jubah kak Ayu tu kak red...

Ai, Kak Red, Kak Rose, Yanok, Sid..dan Tuan Rumah....


Gosipp.....hu....mcm2 la citer terkeluar bila dah jumpa gini kan...X sempat nak duduk dah...Berdiri pun boleh berborak sakan..Kalah Kak Nara tau dorang nih...Kitorang kalau dah kumpul2 bersama..ada jer lawak yg terkeluar..cer tgk kak ayu tu...mcm menari pun ada gak gayanya tuh..

Ha....kak ayu jgn marah aaaa.......


Ala...Manjanya pose minah ni...Ni Kak Ayu la snap nih..Pose jer manja...tetap meremp-it tau aku ni...


Bro Sirman tengah lapar tu...Bagi can dia makan Speggeti buatan kak Ayu dulu, x yah busy nk amik gambo kitorang...Kak Red, dia makan..dia bercerita...Lagipun Kak red jelas nmpk keletihannya...Dia sgt gigih..that y dia layak tercalon dalam project Alpha 1 ni...Dan moga2 dia layak terima Award tu kan...Tu la harapan kami dari GBM...

Surat Apakah ini???Huii...from kak red tu...

Voucher ni la...yang dia bagi korang mau ngak???Ni kupon makan2 ni...Aku ngah menjaga permakanan..X boleh ikutkan perasaan dah skrg ni........!!!!!

5 ulasan:

atty's berkata...

beshnya dpt voucher makan2....rugi ar ..tak makan..hehehhee.

MY HEART berkata...

Nak deala.. nak... eceh tak maloo songgoh arr.. ahaks!

Liza berkata...

sodap nyer tgk the food, selamat hari raya!

daela berkata...

kak atty-
aah..nk buat cam ner kak..badan ku telah membesar bagai johan semenjak 2 menjal nih..haizz...

My heart-
Nak???boleh...sila email kan kat sy alamat awk..

(daela123@yahoo.com.my) ty

kak liza-
selamat hari raya jugak kak..

Lyn Yusoff berkata...

wah!!! berdiet kah??