For More Info Click Here..

Iklan Berbayar

Jumaat, 23 Oktober 2009

::Steamboat::


Salam Friday u oll....Hiks, dah lama aku x hapdet n3 makanan kan...walaupun hari2 makan..Okies, today aku nak citer pasal smlm rr...Ha, balik jer kejer...walaupun dalam ujan renyai2 aku tetap gak wrooooooommmmm.....memecut perlahan ker laju eh?Aku rasa moto aku agak kelembaban coz mmg moto tu dah tahap kong kali kong..Uii...x baik...dah lama dia berjasa kan...ahahahha..Pasal aper rush2 nak balik?aku nk dating........tettttttttt....!!!

Padahal SYP tu adalah jiran tetangga aku jer tu..Macam la jauh sangat kan...?Amy pick up aku den chow lepak kat kedai2 feberet dia..Aku layan jer la...Pastu lapar...nk makan..hiks..Nak makan TGI rasa mcm crowded sangat ngan umat nusia...Mmg dah lama sangat x mkn tu..last mkn masa ngan Rafiq..ehh..rafiq..mana ko eh??

Pastu amy buat cadangan suh makan kat Flaming Steamboat..Sebenarnya aku dah lama tau kat situ ada kedai steamboat..Tapi aku jer yg malas nk kesana..Sbb selalu buat reservation asyik2 x dapat jer kan..tu yg maleh tu..nak terjah..pikir byk2 kali lak..confirm org ramai kan?Ada saper2 yang penah g sana?Sedap kan...
Tapi, disebabkan..dah dekat pukul 10mlm br nak g...aper lagi clearlah ngan org ramai..Aku sempat la merasa ABC..yg lain2 aku x berapa la..Aku klu mkn steamboat..aku suka mkn yg bola2 tu jer..ketam, prawn..no..no..no...Tapi amy ada bagik aku 2 eko udang dah siap kopek..ha..tu jer aku mkn..yg lain dia mkn..

Hermm...kat situ aku rasa..cicah dia sedap..banyak pilihan...ha..jom kita berbondong2 g lagi..jom..jom..

5 ulasan:

Lyn Yusoff berkata...

daela...
sedapnye mkn stemaboat..
lately im addicted to it..
giler mengidam skrg ni..
flamming last pgi was in mid year ari tuh..
skrg ni klu nak layan.. layan kt ikano jer..
the taste not bad..
one day, nak g flamming gak..
yummmyyy yummmyyyy

applemintlady berkata...

besh nye...lama xg flamming..rdu nasik dia..hiks..

Mimy Hamid berkata...

aku br makan masa raya..rugi nok skit..berbayar RM22 heheh

AngahSayang2314 berkata...

Sedap yerrrrrrr yum..yum... kat mana tue bole bagi tahu tak tempatnye & alamatnye?
Terima kasih..............

rosmona berkata...

elleh.... ajak je buat ape kalo tak nk open table.. banyak no alasannyer kalo minta belanjer..