For More Info Click Here..

Iklan Berbayar

Isnin, 26 Oktober 2009

::Ed Hardy::


Hoeyyy....Ahahahaha...Salam u oll...So, ape citer yg aku nk kongsikan bersama ngan korang eh today?banyak gak...tapi 1-1 aku citer k..Ed Hardy?korang penah dengar Brand ni x?Em....Aku dah 2-3 kali dengar org dok sebut2 ngan aku penah gak nmpk org pakai baju Brand ni kan..Tapi, aku x penah kisah pun..Sampailah...Aku tertengok AC mizal dalam AC Sampoi tu kan...Aku tgk baju si AC tu..ceria gila babas..Naik best lak aku tgk..Colorful & meriah...Kuning + ijau..Biru + kelabu, merah + pink..Kan ceria2 mcm kek lapis kan?

Tengok jer la harga nya...huiii...2 kali aku kelip mata u oll..rasanya kalau aku KAYA-RAYA jer aku beli...Rasa nak nanges masa membayonyer kata kezen aku..!!sbb t-shirt(aku ulang sekali lagi T-SHIRT yer...)  warna warni bling2 ala2 Puff daddy tu..mencecah RM1800++ pastu, harga suar nya pulak..huii..lu pikir la sendirik..Boxer nya jer aku tgk murah..tu pun still x murah bagi aku coz RM169 cam tu la..regenya..T-shirt kurang bling2 dalam 300++ sedey ooo....Apsal mahal sangat eh???


Wow..David beck pun pakai Ed Hardy ko...Ni aku google yer...Masa aku kat dalam Butiknya pun aku nampak banyak Artis Malaysia pakai juga baju ni..Antaranya Nasha Aziz, Rashid Sidek, Ermmm...Roslin Hashim..lagi x ingat la..waaa...sila lah terjah kat butik KLCC yer..tu jer yang aku boleh share info kat kowang...Berhadapan ngan Lacoste..Selamat menjamu mata di Butik tu...

Nak jugakkk......(sambil jerit2 dalam hati...)

6 ulasan:

BISKUTMARIE(",) berkata...

mmg tersgt meriah sua & baju die...
tgk suar die sudah...
skali besar harimau kat blakang sua...
gile segan nak pakai...
hahaha..
:D

pearl'E.J berkata...

kalau beli baju tu, kekdahnya kena pakai sampai koyak laa kan, baru puas hati... hehehehe...

Dee berkata...

mahalnya..ac pakai sbb dpt sponsor kot..

Mimy Hamid berkata...

amboi mahal giler..tak sanggup...baik aku beli danau kota...huhu dapat banyak

applemintlady berkata...

akmal ke yg bli?
masyukkkk...

Cucimatashop.com berkata...

di http://www.cucimatashop.com boleh dapat Ed Hardy yg mampu dimiliki.